• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gun gecikti

ednrarkn44

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
129
45
13
34
Merhabalar arkadaslar bn yeni uyeyim siteye dair en ufak bir bilgim bile yok ama kac gundur kafayi yicem 27 yasindayim 6 aylik evliyim ve bebek istiyoruz esimle uc gundir adetim gecikti ama ara ara pembe kahve rengi lekeler geliyo var hala olmadim adet acaba kan testinde cikarmi

Merhabalar arkadaslar bn yeni uyeyim siteye dair en ufak bir bilgim bile yok ama kac gundur kafayi yicem 27 yasindayim 6 aylik evliyim ve bebek istiyoruz esimle uc gundir adetim gecikti ama ara ara pembe kahve rengi lekeler geliyo var hala olmadim adet acaba kan testinde cikarmi
Evet çıkar bende aynı derttenim

İdrar testi yaptim ikinci cizgi birazcik silik cikti gozle goruluyo ama kan testi yaptim ve hic birsey cikmadi ama
Canim 3 gun varken test yaptim hayalet cizgi cikti inanmadim 2 gun varken tekrar yaptim silik cikti 1 gun kala erken gebelik testinde cikti tamamen bence test yaptir aklinda kalmasin

Hasta oldum kizlar cok mutsuzum :KK43:(
Olsun üzülme vakti değil demekki daha altı ay olmuş sıkma Çan'ını kürleri dene sogan suyu bal çörek otu tarçın ovulasyon günlerini takip edebilirsin ve dua tabiki rabbim tez zaman da tattırsın inşallah

Benim de bugun gecikmenin 5. Günü. 3. Günü test yaptım negatif çıktı. Hala olmadım hiçbir belirtim de yok

Olsa 3. Gün gecikmede çıkmaz mıydı bilemedim. Negatif görmekten bıktım 1.5 yıldır istiyoruz

Back