- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Bugun yarın da beklicem pazartesi yaparım korkuyorum o testi alıp tek çizgi görmek beni üzertest yapın
Test yaptın mıBenimde 5 gün gecikmeden sonra dun sadece peceteyle sildigimde gelen pempe akintim var ama bugün yarin kanamaya döner: ( Hayirlisi olsun bende üc senedir bekliyorum hic bir problemimiz yokken genede olmuyor hayirlisi artik
Bugun yarın da beklicem pazartesi yaparım korkuyorum o testi alıp tek çizgi görmek beni üzer
Normalde ben adet olacağım tarihten hep once olurum en fazla iki gün gecikir. Ama öyle göğüs ağrısı mide bulantısı gibi belirtilerim yokEvet olabilirsin çünkü böyle oluyor. Adet olacakmışsın gibi hissedersin. Biran önce kan vermelisin..
Şuan hic cesaretim yok yapmayaadet günün geçmiş canım çıkar sende
Dün sabah bir heyecanla uyandigimda benim regl daha önce gecikmezlerdi test yaptim malesef nagatif cikti genede umudum vardi gec döllenme olabilir diye ama aksama dogru o akintiyi görünceTest yaptın mı
Olmaz ki onlar hemen. Bende 8 inci haftadan sonra başladı göğüs ağrısı mide bulantısı. Ama ilk haftalar adet olucakmış gibi hissedersin,sık idrara çıkarsın onun dışında bişey hissedemezsin. Bide kişiden kişiye gçre değişiyor bazısı kasık ağrısı da çekiyor bende o da olmadı.Normalde ben adet olacağım tarihten hep once olurum en fazla iki gün gecikir. Ama öyle göğüs ağrısı mide bulantısı gibi belirtilerim yok
İnsallah bu sefer o hayalDün sabah bir heyecanla uyandigimda benim regl daha önce gecikmezlerdi test yaptim malesef nagatif cikti genede umudum gec döllenme olabilir diye ama aksama dogru o akintiyi görünceped aldim aksam kanama olur diye ama olmamis sadece lavaboda silindigimde gördüm
İnsallah ikimizde yasamayız hayal kırıklığı. İnsallah hamileyizdr ben az once eczanenin onundem gectim cesaret edemedim test almaya pazartesiye kadar beklemeyi düsünüyorumDün sabah bir heyecanla uyandigimda benim regl daha önce gecikmezlerdi test yaptim malesef nagatif cikti genede umudum vardi gec döllenme olabilir diye ama aksama dogru o akintiyi görünceped aldim aksam kanama olur diye ama olmamis sadece lavaboda silindigimde gördüm
Bende sık idrara cıkıyorum sabahki genellikle koyu renk oluyo cok uykum da geliyo gün içinde yinede bilmiyorumOlmaz ki onlar hemen. Bende 8 inci haftadan sonra başladı göğüs ağrısı mide bulantısı. Ama ilk haftalar adet olucakmış gibi hissedersin,sık idrara çıkarsın onun dışında bişey hissedemezsin. Bide kişiden kişiye gçre değişiyor bazısı kasık ağrısı da çekiyor bende o da olmadı.
Bence test yap biran önce ya :)
İnsallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahBelirtilere aldanma ben bu üc yildir belirtilerin alasini yasadim her ay belki bu bir belirtidir diye pisikolaji mi bozuyordum artik olacagina biraktim hic bir belirtin olmadanda hamile olabilirsin inşallah bebisin gelmistir:)
Şuan hic cesaretim yok yapmaya
İnsallah canımsonucu er geç öğreniceksin ama canım
inşallahhhhhh gönlünce olur
Bekle canim cünkü o teste görülen tek cizgi gercekten can sıkıcı oluyorİnsallah bu sefer o hayal
İnsallah ikimizde yasamayız hayal kırıklığı. İnsallah hamileyizdr ben az once eczanenin onundem gectim cesaret edemedim test almaya pazartesiye kadar beklemeyi düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?