Adetim 3 gün gecikti pembe akıntım oldu

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
30
  1. Adetim 3 gün gecikti adet olacakmısım gibi ama olmuyorum. Dün iliskiden sonra pembe akıntım oldu ümitlenip sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama yine de aklımda hamile olabilir miyim düşünceleri var.. Daha yeni evliyim ama gercekten cok istiyorum bi bebeğim olmasını.

Benimde 5 gün gecikmeden sonra dun sadece peceteyle sildigimde gelen pempe akintim var ama bugün yarin kanamaya döner: ( Hayirlisi olsun bende üc senedir bekliyorum hic bir problemimiz yokken genede olmuyor hayirlisi artik

kızlar inşallah gebesinizdir
değilseniz de bunu er geç öğrenmiceksiniz
umutlar bitmez denemeye devam :)

Evet olabilirsin çünkü böyle oluyor. Adet olacakmışsın gibi hissedersin. Biran önce kan vermelisin..

Normalde ben adet olacağım tarihten hep once olurum en fazla iki gün gecikir. Ama öyle göğüs ağrısı mide bulantısı gibi belirtilerim yok
Olmaz ki onlar hemen. Bende 8 inci haftadan sonra başladı göğüs ağrısı mide bulantısı. Ama ilk haftalar adet olucakmış gibi hissedersin,sık idrara çıkarsın onun dışında bişey hissedemezsin. Bide kişiden kişiye gçre değişiyor bazısı kasık ağrısı da çekiyor bende o da olmadı.
Bence test yap biran önce ya :)

Canım bebeğin yerleşme kanaması da olabilir regl başlangıcıda olabilir test yapmadan öğrenemezsin inşallah hamilesindir :)

Belirtilere aldanma ben bu üc yildir belirtilerin alasini yasadim her ay belki bu bir belirtidir diye pisikolaji mi bozuyordum artik olacagina biraktim hic bir belirtin olmadanda hamile olabilirsin inşallah bebisin gelmistir:)

İnsallah bu sefer o hayal
İnsallah ikimizde yasamayız hayal kırıklığı. İnsallah hamileyizdr ben az once eczanenin onundem gectim cesaret edemedim test almaya pazartesiye kadar beklemeyi düsünüyorum

Bende sık idrara cıkıyorum sabahki genellikle koyu renk oluyo cok uykum da geliyo gün içinde yinede bilmiyorum

İnsallah bu sefer o hayal

İnsallah ikimizde yasamayız hayal kırıklığı. İnsallah hamileyizdr ben az once eczanenin onundem gectim cesaret edemedim test almaya pazartesiye kadar beklemeyi düsünüyorum
Bekle canim cünkü o teste görülen tek cizgi gercekten can sıkıcı oluyor pazartesiye kanaman olmazsa ki insallah olmaz testini yap canim. benim bir hafta önce regl sancilarim oldu ama olmadim 5 gün gecikmeden sonra böyle bir akintiyi görünce insan yeterince hayal kirikligina ugruyor zaten. birde bunu teste görmek daha da üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…