• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti ovulasyon testi pozitif yardımcı olurmusunuz

Tgberkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
60
14
38
31
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif çıktı evde ovulasyon testim vardı onu da deniyim dedim iki çizgide aynı koyulukta çıktı. Kasıklarımda hafif batma şeklinde ağrım var iki gündür peçeteye silince kahverengi akıntı gibi bişy geldi bugün kesildi Akıntım beyaza döndü sizce bişy olabilir mi

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti gebelik testi yaptım negatif çıktı evde ovulasyon testim vardı onu da deniyim dedim iki çizgide aynı koyulukta çıktı. Kasıklarımda hafif batma şeklinde ağrım var iki gündür peçeteye silince kahverengi akıntı gibi bişy geldi bugün kesildi Akıntım beyaza döndü sizce bişy olabilir mi

mutlaka bir kan testi yaptır canım. en doğru sonuç

güzel sonuç olacağını düşün canım. biran önce gitmelisin ki eğer hamileysen lekelenmeni doktoruna danış

güzel sonuç olacağını düşün canım. biran önce gitmelisin ki eğer hamileysen lekelenmeni doktoruna danış
Bikaçgün daha beklesem iyi olur belki lekelenme şu anda yok zaten biraz önce gene ovulasyon testi yaptım oda aynı ikinci çizgi koyu çıktı

Back