• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti, hamilemiyim?

perican11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
31
0
86
İzmir
Aslinda ayin 29 unda kan testi yaptirdim negatif dediler ama 30 unda adet olmam lazımdı hala olmadim we en ufak bi belirti yok adetimin gelcegine dair. sizce buna ragmen hamile olabilir miyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda ayin 29 unda kan testi yaptirdim negatif dediler ama 30 unda adet olmam lazımdı hala olmadim we en ufak bi belirti yok adetimin gelcegine dair. sizce buna ragmen hamile olabilir miyim?

normalde adetlerin düzenli midir? ya da bu ay ilaç falan kullandın mı eğer adetlerin düzenli ve ilaç kullanmadıysan olabilir bence...2 3 daha beklemende fayda var diye düşünüyorum

normalde adetlerin düzenli midir? ya da bu ay ilaç falan kullandın mı eğer adetlerin düzenli ve ilaç kullanmadıysan olabilir bence...2 3 daha beklemende fayda var diye düşünüyorum

aslinda hep cok duzenli degil ama bi program ındırdım onunla takip ediyorum hıc şaşmadı günler indirdigimden beri

Kan testinden sonra birlikte olmadıysan degilsin.. Bazen adette gecikme olabilir.. Kan testinde yanılma yok .. benim adetim gecikmeden yaptırdım 2 haftalık gebeyken çıkmıştı

Negatif ve gecikme olunca aklıma gelen tek şey kist :S Bende genelde öyle olur.

Bu ayda bende daha gecikme yok reglime üç gün var. Kasık ağrısı ateşlenme memelerde hasasiyet aşırı uyku ve iştah açıklığı var. Eşim geçen ay geldi. Giitikten sonra reglide oldum yinede kendimi üzerinemi gördüm diye düşünmekten alamıyorum.

Hormonlar tavan yaptı herhalde yine kistle uğraşacağım :(

Kan testinden sonra birlikte olmadıysan degilsin.. Bazen adette gecikme olabilir.. Kan testinde yanılma yok .. benim adetim gecikmeden yaptırdım 2 haftalık gebeyken çıkmıştı

doktora baktıramadım hastaneyı aradım bitane kadin cikti telefona negatif dedi

Negatif ve gecikme olunca aklıma gelen tek şey kist :S Bende genelde öyle olur.

Bu ayda bende daha gecikme yok reglime üç gün var. Kasık ağrısı ateşlenme memelerde hasasiyet aşırı uyku ve iştah açıklığı var. Eşim geçen ay geldi. Giitikten sonra reglide oldum yinede kendimi üzerinemi gördüm diye düşünmekten alamıyorum.

Hormonlar tavan yaptı herhalde yine kistle uğraşacağım :(

canim bende eylül ayinda kist ameliyati oldum over kist. 9 cm di bilirim yani 7 sene boyunca bnde hep kistlerle ugrastim

canim bende eylül ayinda kist ameliyati oldum over kist. 9 cm di bilirim yani 7 sene boyunca bnde hep kistlerle ugrastim

Bende de polikistikover var cnm .. Biliyorum daha reglimede üç gün var ama yinede bir ihtimal hem eşim buradayken regliydim yumurtlamama denk gelmedi hem o gidince regli oldum. Kafayı yemek gibi ihtimalleri sıralamak ne bileyim bu var ee buda var buda diyip gebemiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Biliyorum boşumdur ama ihtimalini düşünmek bile hoşuma gidiyor :)

Bende de polikistikover var cnm .. Biliyorum daha reglimede üç gün var ama yinede bir ihtimal hem eşim buradayken regliydim yumurtlamama denk gelmedi hem o gidince regli oldum. Kafayı yemek gibi ihtimalleri sıralamak ne bileyim bu var ee buda var buda diyip gebemiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Biliyorum boşumdur ama ihtimalini düşünmek bile hoşuma gidiyor :)
Allah gönlüne göre versin inşallah..

Canim bence bir kac gun daha bekle. Strestende gecikme olabilir benimde onceden gecikmelerim oluyordu stresten bu ay bende 30adet olmam gerekiyirdu olmadi 31de test yaptim hamile ciktim yani kan testinde kesin sonuc cikar canim

8 mayısta eşimle ilişkiye girdik.Ertesi gün norlevo kullandım.Kullandıktan 3-4 gün sonra kahverengimsi bir kanama oldu.Haziran'ın 1'inde hastalanmam gerekiyordu olmadım.Evde idrar testi yaptım negatif çıktı.Dün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 negatif çıktı.Doktorum olmazsa 9'unda tekrar gel dedi.Bugün yine idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala hastalanmadım.Sizce hamile olabilir miyim?Lütfen yardım edin.

Canim bence bir kac gun daha bekle. Strestende gecikme olabilir benimde onceden gecikmelerim oluyordu stresten bu ay bende 30adet olmam gerekiyirdu olmadi 31de test yaptim hamile ciktim yani kan testinde kesin sonuc cikar canim

evet benimde 2 gün gecikti bugün adet oldum.stresten gecikme olabiliyor.. adet olduğum halde hamile kalma olmaz dimi ya.. ben test falan yaptırmadım

Slm arkadaşlar…
Aranıza yeni katıldım ve ilk kez yazıyorum.
Benimde adetim ilk defa 5 gün gecikti 6.gün adet oldum. Sizce yinede hamile olma ihtimalim var mı ?
Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Back