- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
Burcucum 47 gÜn Çok uzun bİ sÜre
bence hamİlesİn kan testİnİ bİran Önce yaptır derm ndn kendİnİ yİyİp bİtİrİyosun
bu topİĞe gİrme sebebİm benmde adetİm 3 gÜn gecİktİ ama test falan yaptırmadım
13 aylk bİ oĞlum var doĞumdan 6 ay sonra adet olmaya baŞladım ve maŞallah Çok dÜzenlİydİ bu ay bÖyle oldu kendİmİ kÖtÜ hİssettİm acaba mı derken kendİmİ burda buldum
bende yarına kdr olmazsam test yapıcam
ben hamİle kaldıĞımda eczaneden aldıĞım testle yapmıŞtım ve 2. Çİzgİ
sİlİk ÇıkmıŞtı halam yanımdaydı ve hamİle olduĞumu sÖylemİŞtİ
ben İnanmadım adetİmden 10 gÜn geÇmİŞtİ sonra dr.a gİttİk gerÇektende hamİleymİŞİm
Şİmdİ hem korku yaŞıyorum hemde 2. Bebek olursa gÜzel olur dİye dÜŞÜnÜyorum
ben 2-3 sene sonra 2.yİ İstİyodum pek İhtİmal vermemekle bİrlİkte hakkımda hayırlısı
yorgunluk olabilir,uykun gelebilir mide bulantıların başlayabilir
bazı yemeklere karşı duyarlı olabilirsin kokusunu duyduğunda mide bulanması gibi
ama bence test yap çıkar
o bekleme zamanı bir türlü geçmez ama kan tahlili yaptır kesin sonuç çıkar inşallah hamilesindir
merhabalar ben en son 3 kasımda det oldum şu an üstünden 3 gün geçti adettim düzensiz olduğu için emin diilim sizce hamilemiyim
bugün bu saate kadar hala adet olmadım.
Yalnız ateşim biraz yükseldi gibi görünüyor ve
göğüslerim şişmeye başladı.dün test yapmadım bugünde yapmadım.
Ondan önceki yaptıklarım negatifti zaten..
adetime 10 kala gögüslerim ağrir ve şişerdi su an adetım 2 gün geçti bugun test yaptım negatif cıktı ama adet belirtim yok çok üzldüm beklıyecegim 1hafta daha işllah olur normalde hamılelıkte gögüs agrısı olurmu arkadslar yaşayanınız varmı cvp yazrsanız sevınırım
Selamlar bende aranıza yeni katıldım. Adetime 4 gün kala beta baktırdım 7.39 çıktı. şimdi adetim 3 gün geçti. evde yapılan gebelik testlerinden alıyorum 2. çizgi silik. sizce hamilemiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?