- Konu Sahibi BurcuMucizeiihtisam
-
silik milik gözün aydın canımm... öyle diyelim öyle olsun... ama hemen bi kan testi yaptır..
BurcuMucizeiihtisam,Sonuc ne oldu sempatiksalakcinni?
Canım hamile olma olasılıgın yüksek neden merakta kalmak yerine bi kan testi yaptırmıyorsun? kesin sonucu alırsın
başka bir eve çıkacağız canım.bu oturduğumuz evin 3.katına evimizi şuan kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz ama önümüze sürekli engel koyuyorlar.hem para bizim cebimizden çıkıyor hem her yapacağımıza hayır olmaz diyorlar, karışıyolar.Bebek bir gün olur canım hamile değilsen de üzülme inşallah hayırlısıyla bir dahaki aya o zaman. Baska bir eve cıkma olasılıgınız yok mu peki? seni anlıyorum ev içinde baska bir ev zor olur.
evet canım geçiyodu.birde bikaç ay önce hipotiroid çıktı adetlerim hiç gelmez olmuştu ilaç tedavisi görüyorum.2 ay geldi zamanında bu ay noldu bilmem.canım merhaba İNŞALLAH hamilesindir canım cok sevindim başlıgı görünce resimlerde de bence pembelik var lütfen bi kan testi yaptır bu kadar gecikme olmama sı lazım
senin daha önce geciyomuydu peki
anlayışsızlık kelimesş iltifat olur bu insanlara.bebekde olsa herşeye karışırlar canım.Resmen sinir bozuyorlar. Hiç moralini bozma canım az kaldı diye düşün ve de sabret anladıgım kadarıyla cok anlayıssız insanlar keske hamile kalsan da ev dar geliyor falan diye bir bahaneniz olsa o zaman biseye karısamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?