• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 21 gün gecikti..Test yaptım,çizginin biri silik çıktı..Hamile olabilir miyim?

tttttttta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
14
0
36
İzmir
arkadaslar merhaba adetım 21 gun gectı..gebelık testı yaptım ikinci cizgi silikti.ertesi gun bı daha yaptım tek cızgı cıktı..ama testlerin markası farklıydı.ondan degısık sonuclar cıkmıs olabılır mı lutfen yardım edın cok kararsızım:((

21 günlük gecikme artk doktorluk canım ne duruyorsun..İstiyorsan inşallah hamilesindir..

canım git bence doktora var ya da yok kesin çıkar 21 günlük gecikmeyle...bazen kistler de silik çizgi çıkmasına neden olabiliyormuş...

canım bi git doktora ayrıca hamilelik varsa bakarlar başka bi sıkıntın var mı? benim kuzenim gitmedi düşük yaptı kist oluştu kaybettik bebeği :2: o nedenle durma hiç.yoksa bile Allah nasip etmemiştir hayırlısı hakkında denersiniz yine...
umarım iyi sonuçlar alırsın :54: hamileysende Allah güle güle büyütmek nasip etsin şimdiden :49:

canım kandan baktır varsa mutlaka çıkaktır inşş hamişsindir

tehlikeli sularda yüzüosun canım belkı hamılesın ve sen bunu bilmiosun hap içtin ne olacak düşük o yuzden hiç bekleme ne olursa olsun git doktora

canım bi git doktora ayrıca hamilelik varsa bakarlar başka bi sıkıntın var mı? benim kuzenim gitmedi düşük yaptı kist oluştu kaybettik bebeği :2: o nedenle durma hiç.yoksa bile Allah nasip etmemiştir hayırlısı hakkında denersiniz yine...
umarım iyi sonuçlar alırsın :54: hamileysende Allah güle güle büyütmek nasip etsin şimdiden :49:

inşallah hamileyimdir cnmmm....

canım ben 10. Gune kdr uc test yaptm hep silik cıktı.. Kan testini 11. Gun elime aldım.. 214 cıktı ve 2,5 aylık hamileym.. Kan testi sart..

canım ben 10. Gune kdr uc test yaptm hep silik cıktı.. Kan testini 11. Gun elime aldım.. 214 cıktı ve 2,5 aylık hamileym.. Kan testi sart..[/

bugun gıttım doktora.ultrasyonda bısey cıkmadı cnm...kan tahlılı yaptırdım yarın alıcam bakalım hayırlısı....
senınde bebegın hayırlı olsun cnm.saglıklı bı sekılde kucagına alırsın inşallah...

21 gün oldu.....test yaptım doktora gıttım negatıf cıktı.ilac verdıler ama eczanecı ıyı bır kadın dogum uzmanı degıl dedı.tekrar baska bır doktora gıdıcem.negatıf olmasaydı keske belkı dıyorum yanıldılar belkı var ama 50 gunde kese gozukmezmıydı.cok perısan durumdayım.nolur okuyun ve destek verın bana gercekten bu konu cok yalnız hıssedıyorum.

21 gün oldu.....test yaptım doktora gıttım negatıf cıktı.ilac verdıler ama eczanecı ıyı bır kadın dogum uzmanı degıl dedı.tekrar baska bır doktora gıdıcem.negatıf olmasaydı keske belkı dıyorum yanıldılar belkı var ama 50 gunde kese gozukmezmıydı.cok perısan durumdayım.nolur okuyun ve destek verın bana gercekten bu konu cok yalnız hıssedıyorum.

cnm benim bende 21 gün adet gecikmesinden sonra kan testi yaptırdım negatif cıktı aynı hüsranı yaşadım :( söktürücü vermişti doktor inatla içmiyorum şuan 25.gün geçiyor ama halen hastalanmadım bir umut bekliyorum :( ama boş bir umut bizimkisi galiba :(

Benimde suan 21.günüm adet gecikmesinde idrar testi yaptım negatif suan ne olduğunu bilmiorm ama inş vardır bişeler

Back