E
EdaErtan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EdaErtan
-
23 gün önce erkek arkadaşım manisini elime boşalttı ve ben elimi yıkamaya gittiğim zaman elim ile vajinama dokunup dokunmadığımı hatırlamıyorum aramızda herhangi bir temas veya benzer birşey olmamasına rahmen adetim 2 hafta geçti. Bugün boyunca da sürekli midem bulandı ve yediğim herşeyi çıkardım (afedersiniz).
Bu aralar sınav sitresi ve erkek arkadaşımın üzerime fazla gelmesinin de vermiş oldugu bir sitres var hamile olabilir miyim böyle bir durumda lütfen yardımcı olun. . . !
hamile kalmak öyle kolay mı canımcım... psikolojik bence..
nolur yardım edin.utanarak anlatıyorum 17 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim adetime 2 hafta kadar vardı.kesinlikle boşalma olmadı fakat sürtünürken zevk suyu gelmiş olma ihtimalinden korkuyorum erkek arkadaşım oda olmadı diyo ama bilmiyorum olmuş olabilir çünkü oda sperm içeriyor.adetlerim düzensizdir 40 günde bir filan olurum bugün 51. günümbu ay içinde zayıflamak için bitkisel otlardan kullandım onunda etkisi olabilir mi ve çok stres yaptım bide kahverengi akıntım geldi çok az adet oluyorum diye sevinmiştim ama oda olmadı ne olur yaşım ufak olduğu için dahada çok korkuyorum yardımcı olun
Çok zor bir ihtimal hamile kalmak. Bence stres yaptığından gecikmiştir. hamile kalmak öyle kolay değilmiş canım. 7 aydır uğraşıyoruz, olmadı. O yüzden için rahat olsun bence
çok saolunfakat hiç bu kadar gecikmemişti annemle doktora gitmek istiyorum fakat çok korkuyorum bi yandan da sizce gitmeli miyim azda olsa bi ihtimal vardır ya öyle çıkarsa
Strest yaptığın için gecikmiştir ben stresten 3 ay olmadığımı hatırlıyorum çünkü.. Kafana takma olursun. Arkadaşların da dediği gibi hamile olmak o kadar kolay bir şey değil.
Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim azda olsa rahatladım en yakın zamanda gidicem doktorada. bu bana ders oldu
Erkekler ister canım ama senin karşılık vermemen lazımmTabiki yine en doğru kararı vericeksindir bundan sonra
Strest yaptığın için gecikmiştir ben stresten 3 ay olmadığımı hatırlıyorum çünkü.. Kafana takma olursun. Arkadaşların da dediği gibi hamile olmak o kadar kolay bir şey değil.
ablacım hala adet olamadım ayrıca 2-3 gündür karnım patlıycakmışm gibi şişti ve 2 gündürde midem bulanıyo ne yesem doyuyorum çok kötü oldum içim rahatlamadan adet olamıycam galibatest alıyım diyorum yaşım küçük malesef onada cesaret edemem annem doktora gidelim diyo korkuyorum karnımda yumurta gibi bişey hissediyorum resmen kasıklarımda ağrı yok doktora gitmeyede korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?