• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 2 gün geciktiğinde kan Testi Negatif bi hafta geçti hala kirmizilar yok

busranazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
26
28
3
31
Arkadaşlar adetime bi kaç gün kala üç gün kahverengi ve pembemsi lekelenmem oldu adetimin gecikmesinin 2. Günü kan testi negatif çikti. Bir hafta geçti üstünden hala adet olmadim goguslerimde bir hassasiuet var iki gundur de. Acaba bu durumu yaşayan var mi sonradan gebelik pozitif cikan birileri 😣😣😣

Buna burdan cevap vermek sizin adiniza kolaylik saģlamaz maalesef.
Kan verip bekleyeceksiniz.
Ben gecikmeleri bu kadar kafama takmiyorum ya olabilir diyorum şundandir bundandir diyip es geciyorum.
Stres yaptikca surec uzar. Hamilelik varsa elbet cikar zaten

Buna burdan cevap vermek sizin adiniza kolaylik saģlamaz maalesef.
Kan verip bekleyeceksiniz.
Ben gecikmeleri bu kadar kafama takmiyorum ya olabilir diyorum şundandir bundandir diyip es geciyorum.
Stres yaptikca surec uzar. Hamilelik varsa elbet cikar zaten
Dogru diyorsun canim ama iste hasta olmayinca bide belirtiler olunca acaba diyorum bide benim hamilelikte direk takviyeye baslamam gerekcek ilac olarak rahatsizliklarimdan dolayi yoksa hamileliklerim tehlikeli geciyor. Bir cok sebepten dolayi fazla dusunuyorum sanirim. 😊

• Beğen
Reactions: H M
Arkadaşlar adetime bi kaç gün kala üç gün kahverengi ve pembemsi lekelenmem oldu adetimin gecikmesinin 2. Günü kan testi negatif çikti. Bir hafta geçti üstünden hala adet olmadim goguslerimde bir hassasiuet var iki gundur de. Acaba bu durumu yaşayan var mi sonradan gebelik pozitif cikan birileri 😣😣😣
Ben yaşadım maalesef prolaktin hormonum(süt hormonu) cok yükselmiş o ay. Aynen gününden önce lekelenmem oldu ama adet olamadım. Tekrar doktora gidip bu sefer hem bhcg hem de prolaktin baktırmanı öneririm. Hic gecikmeyen reglim onun yüzünden gecikmişti

Hiç adet gecikmem olmazdı benimde 15gun geçilmiştir kan testi ve idrarda negatif çıktı sonra kendiliğinden adet oldum.dunde tekrar adetim bigün gecikti idrar test yaptım pozitif çıktı hayırlısı insallah

Hiç adet gecikmem olmazdı benimde 15gun geçilmiştir kan testi ve idrarda negatif çıktı sonra kendiliğinden adet oldum.dunde tekrar adetim bigün gecikti idrar test yaptım pozitif çıktı hayırlısı insallah
Sevindim adina canim hayirlisi insaAllah hakkinda 😊

Ben yaşadım maalesef prolaktin hormonum(süt hormonu) cok yükselmiş o ay. Aynen gününden önce lekelenmem oldu ama adet olamadım. Tekrar doktora gidip bu sefer hem bhcg hem de prolaktin baktırmanı öneririm. Hic gecikmeyen reglim onun yüzünden gecikmişti
Benim hormonlara bakildi yeni gayet hepsi iyiydi canim prolaktin tiroid hormonal skntm yok yani. Ama kadin doguma gidecegim insaAllah dedigin gibi. Yalniz geç dollenme yasayanlar var acaba benim de oyle olmus olabilir mi? Doktorlar adetin 4 5 gun gectikten sonra kan testinin dogru sonuc verecegini soyluyor. Hayirlisi ne diyim artik 😇

Back