- 27 Kasım 2012
- 138
- 3
- 96
- Konu Sahibi melekbal123
-
Ben gebeliğimi adet tarihim 2 gün geçince idrar testiyle öğrendim. Test yapın bence.
Ben adet öncesi pek bir belirti yaşamadım açıkçası. Adet olacakmış gibi karnım ağrıdı. Hamile miyim acaba diye stres yapmak yerine kan ver bence ve kafan rahatlasın. Çünkü böyle beklemenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim... Geç döllenme bile olsa mutlaka çıkar bence kan testinde. Yaptır, için rahat etsin.
Umarım hamilesindir :) Benim bebeğim pek bir nazli geldi. İnşallah seninki de bir an önce gelir canım.
Benim de 5 gün gecikti ilk defa böyle bişey başıma geliyor ve günlerdir iyi değilim çok sıkıntı veriyorum kendime doktora gitmeye de çekiniyorum ne yapmalıyım yardımcı olunBen adet öncesi pek bir belirti yaşamadım açıkçası. Adet olacakmış gibi karnım ağrıdı. Hamile miyim acaba diye stres yapmak yerine kan ver bence ve kafan rahatlasın. Çünkü böyle beklemenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim... Geç döllenme bile olsa mutlaka çıkar bence kan testinde. Yaptır, için rahat etsin.
bence test yapmalısınız sizin için daha iyi olacaktırMerhaba bayanlar normalde adetim aksamaz zamaninda olur bu ay adetim 2 gun gecikti normalde adetim gelmeden hafif kahverengi akinti gelirdi bu ay yok.10 gun once sadce 1 gun gogus ucum cok sizladi.2 gun once adet olmam gerekiyordu goguslerim dolgun ve aciyor hastalancakmisim gibi.dunde midem bulandi ama hala gelen giden yok.. buarada evliyim.
Hassas testlerden alıp yapabilirsin cnm gecikmen olduğu icin çıkabilir bence, hamilelik belirtileri herkeste farklı semtomlarla kendini gösterir. Adete yakın nasıl hissediyorsan hamile olduğunda da ilk başlarda fazla bir farkı olmuyor, üstüne görme lekelenme herkeste görülmez,mide bulantısı genelde 5 haftadan sonra kendini göstermeye başlıyor. Bence testini yapabilirsin, inşallah hayırlı haberler alırsın canımMerhaba bende 7 aylık evliyim bu ay ilk kez 2gün adetim gecikti test yapmak istiyorum ama bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum emin olmak için. Çünkü insan negatifi görünce daha da üzülüyor. Hamilelik belirtilerinden mide bulantısı vs. yok ama ara ara kramplar oluyo herhangi bi lekelenme de yok. Ne dersiniz sizce hamile miyimdir?
Cnm naptın yaptınmıMerhaba bende 7 aylık evliyim bu ay ilk kez 2gün adetim gecikti test yapmak istiyorum ama bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum emin olmak için. Çünkü insan negatifi görünce daha da üzülüyor. Hamilelik belirtilerinden mide bulantısı vs. yok ama ara ara kramplar oluyo herhangi bi lekelenme de yok. Ne dersiniz sizce hamile miyimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?