• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 2 gün gecikti??????

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Merhaba bayanlar normalde adetim aksamaz zamaninda olur bu ay adetim 2 gun gecikti normalde adetim gelmeden hafif kahverengi akinti gelirdi bu ay yok.10 gun once sadce 1 gun gogus ucum cok sizladi.2 gun once adet olmam gerekiyordu goguslerim dolgun ve aciyor hastalancakmisim gibi.dunde midem bulandi ama hala gelen giden yok.. buarada evliyim.

Ben gebeliğimi adet tarihim 2 gün geçince idrar testiyle öğrendim. Test yapın bence.

Benim 3gün geçti. 3test yaptım biri silik çıktı burda da paylaştım bazı arkadaşlar test bozuk dedi bazıları hayır hamilesin dedi. O testi 4gün önce yaptım. 2gün önce de 2tane test yaptım silik bile çıkmadı. 5-6saat geçtikten sonra 2ci çizginin yeri belirdi ama onu da kendimi kandırıp pozitifden sayamıyorum.
Normalde adetten 1hafta önce kasık ve bel ağrılarım başlar göğüslerim damar damar olur. Bu ay hiçbişey yok. Sol kasığıma ara ara giren küçük sızlamalar var sadece. Bide 2gündür nefesim daralıyor geceler uyuyamıyorum. Acaba hamileyim de testte mi çıkmıyor? Yardımına ihtiyacım var. Sende belirtiler neydi öğrenmeden önce?
Bu arada benim adet hiç gecikmez hatta 2gün erken olurum...

Ben adet öncesi pek bir belirti yaşamadım açıkçası. Adet olacakmış gibi karnım ağrıdı. Hamile miyim acaba diye stres yapmak yerine kan ver bence ve kafan rahatlasın. Çünkü böyle beklemenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim... Geç döllenme bile olsa mutlaka çıkar bence kan testinde. Yaptır, için rahat etsin.

Ben adet öncesi pek bir belirti yaşamadım açıkçası. Adet olacakmış gibi karnım ağrıdı. Hamile miyim acaba diye stres yapmak yerine kan ver bence ve kafan rahatlasın. Çünkü böyle beklemenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim... Geç döllenme bile olsa mutlaka çıkar bence kan testinde. Yaptır, için rahat etsin.

Ancak pazartesi yapabilirim ama pazartesiye kadar da bekleyemiyorum. Adet sancım olsa umutlanmam böyle. Sadece sol kasığımda ufak sancılar gelip gidiyor başka bişey yok. Bu arada bu ay eşim de ben de keçiboynuzu pekmezi içtik sabahları. Ben düzenli spor yaptım. Uyku düzenimiz ilk kez bu ay normalleşti. Ondan Hamile miyim diye düşünüyorum :)

Benim de 5 gün gecikti ilk defa böyle bişey başıma geliyor ve günlerdir iyi değilim çok sıkıntı veriyorum kendime doktora gitmeye de çekiniyorum ne yapmalıyım yardımcı olun

Canım ben 6 aydır evliyim Bi türlü gebe kalamıyorum en son arkadaşım Bi bitki önerdi "yarpuz" aktarlar da var alabilirsiniz 15 gün kullandım 2 tutam akıp 1 demlik suda kaynatıp sıcağa yakın sabah akşam içiyordum sabahları aç karınla içiyorduk çay gibi Bi tadı var hafif nane kokuyor çok güçlü iltahap sökücü ve yumurta geliştirici özelliği var 16 ıncı gün doktora gittim yumurtanın çatladığını söyledi ve adetim 3 gün gecikti hamileyim inşallah çünkü adetim hiç gecikmez di yarın da olmasam test yapıp size bilgi veririm tavsiye ederim 😅😆😍😋

Merhaba bende 7 aylık evliyim bu ay ilk kez 2gün adetim gecikti test yapmak istiyorum ama bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum emin olmak için. Çünkü insan negatifi görünce daha da üzülüyor. Hamilelik belirtilerinden mide bulantısı vs. yok ama ara ara kramplar oluyo herhangi bi lekelenme de yok. Ne dersiniz sizce hamile miyimdir?

Merhaba bende 7 aylık evliyim bu ay ilk kez 2gün adetim gecikti test yapmak istiyorum ama bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum emin olmak için. Çünkü insan negatifi görünce daha da üzülüyor. Hamilelik belirtilerinden mide bulantısı vs. yok ama ara ara kramplar oluyo herhangi bi lekelenme de yok. Ne dersiniz sizce hamile miyimdir?
Hassas testlerden alıp yapabilirsin cnm gecikmen olduğu icin çıkabilir bence, hamilelik belirtileri herkeste farklı semtomlarla kendini gösterir. Adete yakın nasıl hissediyorsan hamile olduğunda da ilk başlarda fazla bir farkı olmuyor, üstüne görme lekelenme herkeste görülmez,mide bulantısı genelde 5 haftadan sonra kendini göstermeye başlıyor. Bence testini yapabilirsin, inşallah hayırlı haberler alırsın canım 🙏🏻

Cnm naptın yaptınmı

Ben de aynı durumdayım. Adetim gelecek gibi göğüslerim ağrıyor çok ama sancım yok pek normalde olurdu. İki gün gecikti bakalım yarın hemen test alıp yapmayı düşünüyorum. Diğer arkadaşların ne oldu acaba?

Back