halemm Herşey ALLAH'tan Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2018 309 162 18 16 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #1 arkadaşlar yardımcı olun nolur dün adet günümdü hala adet olmadım normalde 28 günde bir kesin olur ilk defa gecikti öğlen test yaptım negatif çıktı. Ama tuvaletim gelsin diye su içip durdum . Negatif olduğu halde pozitif olabilir mi ?
arkadaşlar yardımcı olun nolur dün adet günümdü hala adet olmadım normalde 28 günde bir kesin olur ilk defa gecikti öğlen test yaptım negatif çıktı. Ama tuvaletim gelsin diye su içip durdum . Negatif olduğu halde pozitif olabilir mi ?
SekerAnnee Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Ocak 2016 1.987 2.655 133 16 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #2 Sabah ilk idrarla yapın ama gecikmeler olur bazen çok takılmayın
halemm Herşey ALLAH'tan Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2018 309 162 18 16 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #3 Sekerimmm .!.: Sabah ilk idrarla yapın ama gecikmeler olur bazen çok takılmayın Genişletmek için tıkla... Göğüs ve kasık ve karın ağrım devam ediyor ha oldum sanıyorum olmamışım
Sekerimmm .!.: Sabah ilk idrarla yapın ama gecikmeler olur bazen çok takılmayın Genişletmek için tıkla... Göğüs ve kasık ve karın ağrım devam ediyor ha oldum sanıyorum olmamışım
melek ve mucizesi Guru Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2007 1.344 1.570 333 43 Osmaniye 16 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi halemm #4 Bence bir iki gün daha bekleyip kan verin.Zaman zaman gecikme de geç döllenme de olabiliyor.Allah kalbinize göre versin inşallah
Bence bir iki gün daha bekleyip kan verin.Zaman zaman gecikme de geç döllenme de olabiliyor.Allah kalbinize göre versin inşallah