• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 2 gün gecikti halen adet olmadm hic böyle olmazdi hamile olabilrmiyim??

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
26
Hanimlar adetlerim normalde hic gecikmez hatta bazen 1 gün evvel gelirlerdi. Simdi 2 gundur gecikti halen yok. Test yaptim negatif cikti. Adete 3 gun kalada kan testi vermistim oda <2 cikmisti. Simdi size asil sorum gec döllenme olabilrmi? 22 ve ya 23 ekimde yumurtladim ovulasyon testim silik cikmisti ayni sekilde 13 ekimde yumurtlamam mevcuttu. Eger 22sinde tuttuysa gec döllenme mi oluyo? Sizce kac gun sonra doktora başvurim?? Yardimci olurmusunuz kizlar :))

Hanimlar adetlerim normalde hic gecikmez hatta bazen 1 gün evvel gelirlerdi. Simdi 2 gundur gecikti halen yok. Test yaptim negatif cikti. Adete 3 gun kalada kan testi vermistim oda <2 cikmisti. Simdi size asil sorum gec döllenme olabilrmi? 22 ve ya 23 ekimde yumurtladim ovulasyon testim silik cikmisti ayni sekilde 13 ekimde yumurtlamam mevcuttu. Eger 22sinde tuttuysa gec döllenme mi oluyo? Sizce kac gun sonra doktora başvurim?? Yardimci olurmusunuz kizlar :))
3 4 gün sonra gidin eğer adet olmazsanız

Evet bende öyle dusunyorum o zaman kanda net sekilde belli olur 🙏🙏
Aynen burda biri gecikmenin 11.gunu hamile olduğunu öğrenmisti belki geç döllenme olabilir inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏

Evet bende öyle dusunyorum o zaman kanda net sekilde belli olur 🙏🙏
Aynen burda biri gecikmenin 11.gunu hamile olduğunu öğrenmisti belki geç döllenme olabilir inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏

Evet ins vardir saol cnm🙏 icimde hep bi his var var diye cnkü adetlerim hic gecikmez 1 hafta evvelde bel agrim basladi tekrar gecti. Yani bisey var bu ay ama ne bilmiyorum🙈

Back
X