adetim 2 gün gecikti gelgelelim test NEGATİF:((((((

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
7 ocakta hasta oldum 28 gunde bir adet olan biri olarak geçtiğimiz sali bekliyordum ama hala olmayinca GENE DAYANAMADIM VE TEST ALDIMM .ve GENE AYNI SONUÇ. ..aslinda yarıyıl tatili dolayisiyla 2 kez birlikte olabilmistik eşimle.umudim de yoktu ama..
Rahmimin sol yaninda kist vardi evlenirken muayene olmuştum küçük önemsiz dedi dr.ACABA????

Canım sıkma canını bence de o kistin pek bir etkisi yoktur bazı kadınlar ilk denemede bazıları ise rahim artık ilişkiye alıştığından birkaç deneme sonra oluyormuş. İNŞALLAH duaların kabul olur ama ne kadar düşünmezsen kafana takmazsan o zaman olur sıkma canını...

canım idrarda gebelik testinin pozitif olması için kanda en az 50 beta hcg olması gerekiyor.yani gebe olmana rağmen idrarda çıkmayabilir.
ayrıca her adet gecikmesi cinsel yönden aktif bireyler için aksi ispat edilene kadar gebelik lehine yorumlanabilir.
o yüzden kan testi yapmadan gebe olmadığını düşünme ki bazen geç döllenme olmuşsa kanda bile çıkamayabiliyor.

Haklisin canım ama su anda bulundugum yer de yaptirma olacağım yok.ailemin yanindayim simdi ortaligi ayaga kaldirmak ismemem..( anca pzt siye..
Hava değişikliği soğuk falan olabilir gecikme sebebi ama böyle durumlarda geneldee neredeyse vaktindw oluyoer , daha ağrılı geçiyordu. .eşim de çok istiyor daha önceleri de umitlendirmistim ...Dua istiyorum

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olur.
istersen idrar testini yarın bir tekrarla artış oluyorsa idrarda çıkabilir.

bence bir kan testi yaptır derim. bazen güvenilmez oluyor o tek kullanımlık testler.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olur.
istersen idrar testini yarın bir tekrarla artış oluyorsa idrarda çıkabilir.

#O zamana kadar olmazsa# Yarin sabah idrariyl bir daha deneyeceğim. .
Allah im sen benim e benim gibi evlat isteyen tüm kardeşlerimin gönlüne göre ver (amin)

Amin canimm.Allah razı olsun...inşaAllah

Dualarım seninle İNŞALLAH en kısa zamanda meleğinize kavuşursun canım RABBİM bebek isteyen herkese sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü ve analı babalı büyüyecek bebişler nasip etsin. AMİN...

Ayyy kızlar yarın sabah idrariyla bir kere daha test yapacağım. .inşåAllah Rabbim Bebeğimi hayirlisiyla göndermiştir:))) heyacanliyimmmmm ama daha önce de bu beklenti içinde kalmıştım. .Lütfen birbirimizden duamizi eksik etmeyelim.illa ki buraya yazin demiyorum. Rabbimin gonlumdekini hakkimda hayırlı eylemesini istiyorum. Ve kendim için ne istiyorsam bütün kardeşlerim icin de onu istiyorum.

canim benimde 1 gün gecti ama 2-3 günden pek bisey farketmiyor ne cok ümitlen nede pesini birak dularim seninle insAllah rabbim
hayirlisini versin

7ocak değil 13 ocakmış hastalık tarihim..
baya baya gecikip hamilelikte çıkmayınca içime bir kyrt düştüü..acaba en gene paranoya mı yapıyorum ve hastalandığımda burada konu açmıştım o geldi aklıma..yani beklenen adet tarihi pzt YARINNNNNN. yaniiiiiii hiç ibrrr şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yokkkk ortada..............iyi ki bir şey söylememişimillete...KARNIMI TUTARAK BEBEĞİMLE konuşmamaılımmmmmm kendi kendimi yedirp gene hayaşllerrr BOŞAA KURMUŞUMMMMMMM...artıkk yeter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…