Adetim 2.gün gecikti Gebelik testi yaptım lütfen yardımcı olun.

Ladyship

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
76
23
3
32
Merhaba, bu ay rahım fılmı çektirdim, iyi hesaplayarak değerlendirme oldu, adetim her 28 de 1 olur, bu ay 2 gün geçıktı hiç böyle olmamış belirti yok, gebelik testi adet beklenen günü akşama yaptım negatif, ama sabah hafif bir çizgi gördüm, dün tekrar sabah yaptım negatif, tecrübesi olanlar bize aydınlatırlar rica ediyorum, gebelik testi kuruduktan sonra ikinci bir çizgi çıkması, bu durumda yaşayan sonrada hamile kalan var mi?
bugün test yapmadım yarın Allah izniyle.

Eklentiler

• 20220727_162739.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 993
  • 20220726_081506.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 836
Son düzenleme:
Adetinizin 7 gun gecmesini bekleyip kan verin en sagliklisi bu. Testler aldatabiliyor. 1,2 saat sonra cikan kuruma çizgisi olabilir. Ayni zamanda bu kadar erken normal testte de cikmayabilir. Ben adet gecikmesinin onuncu gununde normal test yaptim pozitif cikinca da gidip kan verdim.

gebelik çok yeni de olsa (4+1 gibi) ilk 5 dakika içinde çıkıyor. kuruduktan sonra çıkana bakmayın, atın. geç döllenme durumunda da hemen adetin ilk gecikmesiyle çıkmayacaktır. birkaç gün sonra tekrarlayın testinizi inşallah görürsünüz çift çizgiyi

Tamamdır, o zaman bekleyeceğim çok zor ama sabır öğrenmek lazım, çok teşekkür ediyorum.

Doğru söylüyorsunuz, bekleyip göreceğiz inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benimde adet günümde negatif adetten sonra 4 gün gecikmeyle pozitif oldu . Aynı sizin gibi bu ay film cektirmistim
Bende bu ay film çekildim. Adet 3 gün gecikti hala test yapmadım. 5 gün gecikmeyi bekliyorum. Hayırlı olsun inşallah bebeğiniz

Bende bu ay film çekildim. Adet 3 gün gecikti hala test yapmadım. 5 gün gecikmeyi bekliyorum. Hayırlı olsun inşallah bebeğiniz
Ama rahim filminin gecikme yapma gibi bir durumu yokmuş ben kullandığım tetradox diye antibiyotikten mi gecikti dedim stres faktörü ve ağrı kesiciler gecikme yaparmış

Ama rahim filminin gecikme yapma gibi bir durumu yokmuş ben kullandığım tetradox diye antibiyotikten mi gecikti dedim stres faktörü ve ağrı kesiciler gecikme yaparmış
Bana ne ilaç verdiler nede birsey önerdiler. Zaten hsg yi ben istedim diye doktorlar bana sinirlendi yani . Ne bilim valla . Ama gerçekten göğüs sızısı çok zorladı beni . Yeni yeni hafifledi. Ha birde benim gecikme kesinlikle stresten de olabilir . Hevesim kırılmasın diye umutlu düşünmüyorum. İlk zamanlarda 10 gün gecikme olmuştu ama hamile değildim. O yüzden bünyeyi herseye hazırlıyorum

Benim rahim filmim çok güzeldi. Hiç sorun yoktu hemde ağrı kesici Bile almadım . Sadece ilk gün hafif hafif kanamalarım oldu. Ama hamd olsun bu günlerimize

Evet evet her ihtimale hazırlayın ben herkesten duyuyordum en psikolojik olarak beklentiye girmediğin zaman oluyor diye benimde öyle oldu bayram araya girdi ailelerin yanında süreci doğru değerlendiremedim o ara oldu

Evet evet her ihtimale hazırlayın ben herkesten duyuyordum en psikolojik olarak beklentiye girmediğin zaman oluyor diye benimde öyle oldu bayram araya girdi ailelerin yanında süreci doğru değerlendiremedim o ara oldu
Valla bende 2 aydır hasta bakıyorum. Böyle nasıl diyeyim ki hiç çocuk aklıma gelmedi . Burada sürekli giriyorum boş kalınca. Anaaa diyorum bu kız da hamile kaldı ne güzel. Tebrik edip çıkıyorum. Kesin adet olacağım gözüyle bakmıştım kendime. Ama bu göğüs ağrısı beni 3 günde mahvetti. Umarım hayırlı birseydir . Yani gebe olmasam bile sağlıklı şekilde regl olmak isterim oda büyük bir nimet bence . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Test yapsanız çıkar
Ben dört gün kala yaptım silik çıktı acaba mi diye bekleyeceginize pozitif çıkarsa sevinçle beklersiniz negatif olursada ki inşallah değildir o zman da beklenti içinde olmazsiniz

Hayırlı olsun bence hamilesin

Sonuç ne oldu merak ettim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…