- 1 Şubat 2023
- 17
- 4
- Konu Sahibi elifgrsy35
Adetim 17 gün gecikti, ilk defa bu kadar gecikti ve defalarca erken gebelik testi, normal test yaptım negatif çıktı. Gebelik olsaydı şimdiye çıkar mıydı? Sizce mümkün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olabilir canım ben 1 ay adet olmadım 2. Aya girerken test yaptim silik çıktı kan verdim pozitif inşallah gebesindirAdetim 17 gün gecikti, ilk defa bu kadar gecikti ve defalarca erken gebelik testi, normal test yaptım negatif çıktı. Gebelik olsaydı şimdiye çıkar mıydı? Sizce mümkün mü?
Evde yapılan test kitleriyle yaptıysan çok çok ufakta olsa bi yanılma payı var evet en doğru sonucu kan testiyle öğrenebilirsin. Ama 17 gün uzun bi süre eğer gebe olsaydın bence evde yaptığın kitlerde de illa sonuç pozitif çıkardı. Belki stresten yada Başka bişeyden kaynaklı bir düzensizlik söz konusu olabilir.Adetim 17 gün gecikti, ilk defa bu kadar gecikti ve defalarca erken gebelik testi, normal test yaptım negatif çıktı. Gebelik olsaydı şimdiye çıkar mıydı? Sizce mümkün mü?
Gebelik olsaydı şimdiye çıkardı. Belki kist oluşmuştur. Bende 2 ay regl olamadım doktora gittiğimde kist çıkmıştı. Bence bir doktora görün şuan yapabileceğin en sağlıklı şey buAdetim 17 gün gecikti, ilk defa bu kadar gecikti ve defalarca erken gebelik testi, normal test yaptım negatif çıktı. Gebelik olsaydı şimdiye çıkar mıydı? Sizce mümkün mü?
Doktora gittim , basit kist gördü ultrasonda. Kist bu kadar gecikme yapar mı? Daha önce yaşadığım bir şey değil çünkü.Gebelik olsaydı şimdiye çıkardı. Belki kist oluşmuştur. Bende 2 ay regl olamadım doktora gittiğimde kist çıkmıştı. Bence bir doktora görün şuan yapabileceğin en sağlıklı şey bu
Geç döllenme bu kadar geç sonuç veriyor mu ya, çünkü neredeyse 10-15 güne ikinci regl zamanım gelecekGeç döllenme olabilir canım ben 1 ay adet olmadım 2. Aya girerken test yaptim silik çıktı kan verdim pozitif inşallah gebesindir
Doktora gittim ultrasondan baktı ben adet gecikmesi deyince, basit kist gördü ilaç verdi. Kist bu kadar gecikme yapar mı kiEvde yapılan test kitleriyle yaptıysan çok çok ufakta olsa bi yanılma payı var evet en doğru sonucu kan testiyle öğrenebilirsin. Ama 17 gün uzun bi süre eğer gebe olsaydın bence evde yaptığın kitlerde de illa sonuç pozitif çıkardı. Belki stresten yada Başka bişeyden kaynaklı bir düzensizlik söz konusu olabilir.
Gebelik olsaydı şimdiye çıkardı. Belki kist oluşmuştur. Bende 2 ay regl olamadım doktora gittiğimde kist çıkmıştı. Bence bir doktora görün şuan yapaAdetim 17 gün gecikti, ilk defa bu kadar gecikti ve defalarca erken gebelik testi, normal test yaptım negatif çıktı. Gebelik olsaydı şimdiye çıkar mıydı? Sizce mümkün mü?
Ben ilk gittim hiçbir şey görünmedi bir hafta sonra tekrar gittim portakal kadar kist var dedi doktor. Bende çok şaşırdım.. sizinde içinizde bişey kalmasın bence gidip tekrar baktırın.. adet söktürücüler var ondan verir hiç olmazsa yani neden olmadınız araştırılması gerekir.Doktora gittim , basit kist gördü ultrasonda. Kist bu kadar gecikme yapar mı? Daha önce yaşadığım bir şey değil çünkü.
Adet söktürücü verdi, kullandım bu yüzden. Bakalım olacak mı bekliyorumGebelik olsaydı şimdiye çıkardı. Belki kist oluşmuştur. Bende 2 ay regl olamadım doktora gittiğimde kist çıkmıştı. Bence bir doktora görün şuan yapa
Ben ilk gittim hiçbir şey görünmedi bir hafta sonra tekrar gittim portakal kadar kist var dedi doktor. Bende çok şaşırdım.. sizinde içinizde bişey kalmasın bence gidip tekrar baktırın.. adet söktürücüler var ondan verir hiç olmazsa yani neden olmadınız araştırılması gerekir.
Bugün oldum canım. Sağ olasinGeçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda olursun. Sağlıkla kal
Kaçıncı gün böyle oldu? Benim gecikmenin 19. günü hala olmadım, regle 5 gün kala birlikte olmuştuk eşimle.Geç döllenme olabilir canım ben 1 ay adet olmadım 2. Aya girerken test yaptim silik çıktı kan verdim pozitif inşallah gebesindir
Geç döllenmede 15.gün ancak çıkar, birisi 20.günde öğrendim demişti, takip et istersenAdete yakın ilişki oldu ama tam günü hatırlamıyorm gecikmenin 9.günü sonuç negatif. Kasık ağrım aşırı var. Maydanoz ve dereotu yemekten cnm çıktı sökülsün diye ama yok sökülmüyor. İnş bebek vrdır ne diyeyim