- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Konu Sahibi bennbusraa
-
Iburamin ve dolorex çok kullandım bu ay açıkçasıHerhangi bir ilaç kullandın mı?. Ben antibiyotik ağrı kesici özellikle arveles ya da nurofen bile kullandığımda kecikmelerim olurdu. Ilaç kullandiysan gecikmis olabilir
Iburamin de nurofen grubunda. Bence bunlar yüzünden gecikmiş olabilir canım.Iburamin ve dolorex çok kullandım bu ay açıkçası
Stres en büyük etkenlerdenmiş 6 gün normal ama benimki anormal biraz stres işi değil:))Kızlar strese bağlı adet gecikmesi tahmini ne kadar sürer benim 6 gün oldu gecikmem bugün test yapmıştım 2 gün önce negatifti
Canım başka bildiğin herhangi bi hastalığın falan var mı pos falanStres en büyük etkenlerdenmiş 6 gün normal ama benimki anormal biraz stres işi değil:))
Açıkçası ilk defa oldu bukadar gecikme ilk defa uzmana gözükeceğim varsada henüz bilmiyorumCanım başka bildiğin herhangi bi hastalığın falan var mı pos falan
Stres en büyük etkenlerdenmiş 6 gün normal ama benimki anormal biraz stres işi değil:))
17 gün kadar mı gecikti ? Pko olduğumu düşündüm ama duzensizlik ilk defa oldu bukadarCok cok stres yasadigim gunlerde bunu ben de yasadim.
17 gün kadar mı gecikti ? Pko olduğumu düşündüm ama duzensizlik ilk defa oldu bukadar
Doktora gittim ilac kullanımından veya stresten dedi adet söktürücü verdi ilk defa bukadar gecikiyot benimdeAyni durum bendede var sanirim.mevsimsel
Hayir olmadim hala sokturucude kullanmak istemiyorum aslinda varsada gider diye dogal yoldan kendisi olsn istiuorumBenimde 15. Gün bugün siz adet oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?