• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 17 gün gecikti. Bilgisi olanlar bakabilirmi?

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
53
Hanımlar 35 günde 1 adet oluyordum 1 hafta gecikmeli oluyordum yani. Ilk defa bu ay 17 gün gecikti (1 hafta+ 10 gün) idrar testi yaptım 2 gün önce negatif. Kadın doğum uzmanına randevu aldım. Sizce hamilelik dışında neden bukadar gecikmiş olabilir? Veya geç döllenme durumu söz konusu olabilir mi 17 günde belli olmaz mıydı hamilelik?

Herhangi bir ilaç kullandın mı?. Ben antibiyotik ağrı kesici özellikle arveles ya da nurofen bile kullandığımda kecikmelerim olurdu. Ilaç kullandiysan gecikmis olabilir

Herhangi bir ilaç kullandın mı?. Ben antibiyotik ağrı kesici özellikle arveles ya da nurofen bile kullandığımda kecikmelerim olurdu. Ilaç kullandiysan gecikmis olabilir
Iburamin ve dolorex çok kullandım bu ay açıkçası

Kızlar strese bağlı adet gecikmesi tahmini ne kadar sürer benim 6 gün oldu gecikmem bugün test yapmıştım 2 gün önce negatifti

Kızlar strese bağlı adet gecikmesi tahmini ne kadar sürer benim 6 gün oldu gecikmem bugün test yapmıştım 2 gün önce negatifti
Stres en büyük etkenlerdenmiş 6 gün normal ama benimki anormal biraz stres işi değil:))

17 gün kadar mı gecikti ? Pko olduğumu düşündüm ama duzensizlik ilk defa oldu bukadar

20 gun kadar gecikmisti. Ilk defa yasamistim ben de. Kullandiginiz ilaclar varsa ve yogun bir stres yasiyorsaniz olabilir. Doktorum stres ve ilaclara bagli oldugunu soylemisti bana. Zor gunlerden geciyordum o donem.

Back
X