B bsrgc Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2018 93 52 18 29 5 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi bsrgc #1 MERHABA KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM KAN TESTİ NEGATİF RAHİM DUVARINDA KALINLAŞMA VAR DEDİ YA GEBELİĞE HAZIRLANIYOR YA DA ADET GELİCEKTİR DEDİ FAKAT NAPCAMI BİLEMİYORUM BÖYLE GEÇ ÖĞRENEN VAR MI KİST FELAN DA YOK DEDİ GAYET GÜZEL HERŞEY DEDİ..
MERHABA KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM KAN TESTİ NEGATİF RAHİM DUVARINDA KALINLAŞMA VAR DEDİ YA GEBELİĞE HAZIRLANIYOR YA DA ADET GELİCEKTİR DEDİ FAKAT NAPCAMI BİLEMİYORUM BÖYLE GEÇ ÖĞRENEN VAR MI KİST FELAN DA YOK DEDİ GAYET GÜZEL HERŞEY DEDİ..
KaSe18 🌙 Elhamdülillah ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2018 2.980 2.123 133 5 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi bsrgc #2 Sadece sabırla bekleyeceksin canım yapacak birşey yok. Rabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sadece sabırla bekleyeceksin canım yapacak birşey yok. Rabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin inşallah.
J Jame_ Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2018 67 7 6 32 19 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi bsrgc #3 Bekle adet olmazsan gebelik vardır olursan da yine de bitince adetin test yap bence.