• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim 15 gün gecikti ama testte negatif lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bs0305

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
3
0
1
29
Kızlaarr En son 26 temmuzda adet oldum ve doktora gittim yumurtlamam ne zaman olucak diye oda suan görünmüyo yumurtlaman dedi. Ve suan tam 15 gün geçti hala adet olmadım testlerde negatif çıktı doktor vajinal baktı yine ne gatif ama ben hamile oldugumu düşünüyorum böyle bir durum yaşayan oldu muuu? Acaba geç döllenmemi oldu

Kızlaarr En son 26 temmuzda adet oldum ve doktora gittim yumurtlamam ne zaman olucak diye oda suan görünmüyo yumurtlaman dedi. Ve suan tam 15 gün geçti hala adet olmadım testlerde negatif çıktı doktor vajinal baktı yine ne gatif ama ben hamile oldugumu düşünüyorum böyle bir durum yaşayan oldu muuu? Acaba geç döllenmemi oldu
Bizim bi arkadaş en son 10 temmuzda adet olmuştu. Testlerde hep negatif çıkmış dün hamile olduğunu öğrendi.

Cnm kan testi yaptirmadin mi oradan belli olur benim uç gün gecikti önce kan testi yaptırdım sonra kontrole gittim yumurtam liste dönüşmüş o yüzden olamiyormusum adet söktürücü verdi bence kan testi yaptır 15 gün geçtiyse çıkar değilse ona göre tedavi uygular adet düzensizliği sağlık açısından önemli bence ihmal etme

Benimde aynen böyle olmuştu yumurtlama olmadığı için adet de olmamışsın dedi doktorum. Tarlusal ile adet oldum. Sonra da yumurtlama tedavisi ve aşılama yapıldı. İnşallah sen hamilesindir.

Kızlar kan sonucum 0.72 çıktı gebelik yok dediler ama emin olamafim yok değil mi adetim 10 gün geçti

yoksa ilac verir olursun benimdevokadar gecti ama adetvolunca hormon testi yaptir mutlaka.benim tshim yukswlince gecikme oluyo anliyorum sende baktir degerlerine

Back