Seninle aynı durumu yaşıyorum benimde 16.gün ben gecikmenin 3.günü kan vermiştim negatif çıktı bugünde adet sancısı çekiyorum ama kanama yokİlk defa adetim 14 gün geçti 2 kere idrar testi yaptım 3 gün öncede kan testi yaptırdım fakat sonuç negatif 1.20 çıkmış değerim bugün de sabah az bisekilde pembe akıntı geldi hamile olma ihtimalim var mı bu durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi
Genelde 15 günden sonra daha net belli oluyormuş ama insan duramıyor senin kan degerin kaçtıSeninle aynı durumu yaşıyorum benimde 16.gün ben gecikmenin 3.günü kan vermiştim negatif çıktı bugünde adet sancısı çekiyorum ama kanama yok
0.41 di benim seninki kaçtı?Genelde 15 günden sonra daha net belli oluyormuş ama insan duramıyor senin kan degerin kaçtı
Ben 11. Günümde yaptırmıştım1.20 çıkmıştı0.41 di benim seninki kaçtı?
Testi tekrarlayın isterseniz belki yükselmiştirBen 11. Günümde yaptırmıştım1.20 çıkmıştı
Biraz daha bekleyeyim olmazsaTesti tekrarlayın isterseniz belki yükselmiştir
Biraz daha bekleyeyim olmazsa
Siz tekrar test yapmayı düşünüyor musunuz
1 saat önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama en sağlıklısı kan testi yaptırmakBiraz daha bekleyeyim olmazsa
Siz tekrar test yapmayı düşünüyor musunuz
Bazen geç dolleniyormus yani doktor keseyi bile goremiyormus bi de sizinki 16 gün olmuş bence bi doktora gidin1 saat önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama en sağlıklısı kan testi yaptırmak
Kan vermeyi düşünüyorum ben sende bence kan testi yaptırBazen geç dolleniyormus yani doktor keseyi bile goremiyormus bi de sizinki 16 gün olmuş bence bi doktora gidin
Tamam sonucu haber verirsen sevinirimKan vermeyi düşünüyorum ben sende bence kan testi yaptır
Tamam canım sende haber ver lütfenTamam sonucu haber verirsen sevinirim
TamamdırTamam canım sende haber ver lütfen
İnşallahTamamdırinşallah hayırlısıyla vardır
Canım acilde kan verdim hamileymişim 11.40 çıktı daha çok yeniymiş :)Tamamdırinşallah hayırlısıyla vardır
Çok mutlu oldum hayırlı olsun inşallah :)Canım acilde kan verdim hamileymişim 11.40 çıktı daha çok yeniymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?