Adetim 12 gün geçti.......

angela79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
103
0
Arkadaşlar mrhaba! Adetim 12 gün geçti 7. gün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı yani negatif,bugün de idrar testi yaptım bir umut ama o da negatif. Belki diye ümitlendim ama sanki okuduklarımla kıyaslayınca belirtiler aynı.Hep uykum var,bel ağrım,kasıklarda sancılanmalar...dünden beri de göğüslerim ağrımaya başladı.ama hala olmadım ilk defa böyle uzadı. belki bugün yarın olurum,moralim bozuldu,adet olamayı beklemek de zor...acaba yine de olabilir mi sizce?
Böyle olup da mucize yaşayan var mı ???

Canım moralini bozmak istemem ama, pozitif olsayda kanda çıkardı, muhtemelen ya geç yumurtladın ya adet düzenin değişti, malum spermle vucüt karşılaşınca bi alışma evresi var yada yalancı gebelik denilen psikolojik kısmını yaşıyosun. Dilerim hamilesindir ama.

12 gun gecmis hamile degilsen baska bi sorun var demektir nerdeyse 2 hafta gecmis bence bi doktora gorun...adet gecikmesi sadece hamile olunca degil baska seylerdende gecikebiliormus:KK74:

hiç birşeyi kafana takma .benım bu ay 16 gun gecıktı sok oldum,test yaptım negatıftı 20 gunu bekleyıp kan testı yaptıracaktım.arkadasım dr o na sordum.2 hafta once bırseye kafaya cok tatktım stres oldum ve bu yuzden oldugunu tahmın ettım.arkadasıma sordum bazı donemlerde beslenme,hava degısıklıgı,viamın eksıklıgı,stres bunlara etken olabılıyormus.bana soyledıgı sebebsız bır gecıkme olabılır dedı. ve de haklı cıktı.

hiç gecikmeyen adetim bir kere 11 gün 6 ay sonrada 12 gün gecikmişti ..........
11 gün geciktiğinde kesin hamileyim demiştim herkes hamilesin diyordu lekelenmem de olmuştu belirtilerde vardı çok inanmıştım test yaptım negatif doktora gittim hemen stresten ,hava değişiminden olabilir hiçbişey yok dedi sonrada adet oldum zaten doktora gitmemi bekliyormuş sanki baya kötü olmuştum çünkü inanmıştım :26:6 ay sonrada 12 gün gecikti bu seferde şehir değiştirmiştim ona bağladım sonra adet oldum yine :KK30:umutlanma derim canım olabiliyor yani sonradan üzülme diye diyorum bence bir doktora görün için rahatlasın hem:13:
bu olayı yaşamama rağmen adetim 2 gün gecikince acaba demiyor değilim hayırlısı olsun:KK71:

Arkadaşlar mrhaba! Adetim 12 gün geçti 7. gün kan testi yaptırdım 0.10 çıktı yani negatif,bugün de idrar testi yaptım bir umut ama o da negatif. Belki diye ümitlendim ama sanki okuduklarımla kıyaslayınca belirtiler aynı.Hep uykum var,bel ağrım,kasıklarda sancılanmalar...dünden beri de göğüslerim ağrımaya başladı.ama hala olmadım ilk defa böyle uzadı. belki bugün yarın olurum,moralim bozuldu,adet olamayı beklemek de zor...acaba yine de olabilir mi sizce?

adetim 3 gün geçikince kan testi yaptırdım negatif çıktı. normalde geçikmez. 10 geçikme yaşayınca bir umut idrar testi yaptım çift çizgi. inanamadım test hatalıdır belki diye 3 test harcadım hepsi pozitif. bugün kan testi yaptırdım. bete 46 çıktı pozitif. ama değer çok düşükmüş. geç döllenmede olabilir dediler. bir kiste :KK43: salı doktora gidecem hayırlısı

adetim 3 gün geçikince kan testi yaptırdım negatif çıktı. normalde geçikmez. 10 geçikme yaşayınca bir umut idrar testi yaptım çift çizgi. inanamadım test hatalıdır belki diye 3 test harcadım hepsi pozitif. bugün kan testi yaptırdım. bete 46 çıktı pozitif. ama değer çok düşükmüş. geç döllenmede olabilir dediler. bir kiste :KK43: salı doktora gidecem hayırlısı

Cnm inşallah hamilesindir. haberini bana da veririsin,bu arada ben olmadım hala.......bakalım !!!

Cnm inşallah hamilesindir. haberini bana da veririsin,bu arada ben olmadım hala.......bakalım !!!

şimdi doktordan geldim ultrasonda bişey göremedi tabii. yumurtamın geç çatlamış olabilaceğini söyledi. kan tesitim 46'dan 52 yükselmiş. yani yükseliş çok az cuma tekrar çağırdı tam bir muamma yani

şimdi doktordan geldim ultrasonda bişey göremedi tabii. yumurtamın geç çatlamış olabilaceğini söyledi. kan tesitim 46'dan 52 yükselmiş. yani yükseliş çok az cuma tekrar çağırdı tam bir muamma yani

İnşallah Allah'ım.... hamilesin umarım ...ben test yaptım şimdi yine bir şey çıkmadı 17. günüm...stresten olamıyorum galiba :KK43:(

kızlar mrb bende yeni üye oldum aylardır takip ediyorum siteyi bende her ay gebelik bekliyorum bi umutla lekelenmeden bahsetmişiniz adetin kaçıncı günü oldu?

Merhaba bende uzun süredir siteyi takip edenlerdenim benimde adetim gecikti bugün 13.gün 5 gün geçtiğinde ewde test yaptım malesef negatif çıktı :-((( ışte bugün 13 gün oldu bnde ne hamilelik belirtisi nede regl belirtisi var korkuyorum buraya test yapmaya yine hüsrana uğramaya ne olur benim için dua edin arkadaşlar. :-(((((

benimde yaklaşık 10 gün gecikti birazdan test yapıcam. normalde hep düzenlidir. ilk defa bu kadar gecikti. genelde hamıleler içimde hissediyorum derler ben hissetmıyorum da:KK43: hiç düşünmediğimiz bi zamanda oldu oldukça afalladık ,heyecanlandık ta eşimle. karmakarışık duygular içindeyim.bizim için dua edin lütfen hayırlısı neyse o olsun :)

Merhaba bende 12gun oldu adet goremiyorum ama hic boyle olmamisdi gebelik testi yaptim 1,20 cikti ama yukselirmi bilmiyorum benimde kafam karisdi

Merhaba Umarim hamilesin bir mucize olur bilinmez
Ama bunlar bence piskolojik belkide hamile olmak istiyirsun ve kendini oyle goruyorsun
Doktora gitdin mi hic belki kist falan vardir (umarim yoktur) yani bu gecikme neden ki

Merhaba Umarim hamilesin bir mucize olur bilinmez
Ama bunlar bence piskolojik belkide hamile olmak istiyirsun ve kendini oyle goruyorsun
Doktora gitdin mi hic belki kist falan vardir (umarim yoktur) yani bu gecikme neden ki
Hahahhahhahaa cok guldum yaaa kac yil once acilmis konuya yorum yaptim

Benim de 12 günüm geçti. Ister istemez umut ediyoruz ve kendimizi kaptiriyoruz..Birazdan test yapicam idrarda ama korkuyorum hüzünle karşılaşacam diye..bu ay cenazemizde olmuştu stresle olmadi herhalde ..ama bi yanimda olabilir diyo.kafam çok karışık çok stresliyim napicami bilmiyorum .Rabbim tüm bekleyiş içind e olanlara bu duyguyu yaşatır insallah ben dahil

Benim de 12 günüm geçti. Ister istemez umut ediyoruz ve kendimizi kaptiriyoruz..Birazdan test yapicam idrarda ama korkuyorum hüzünle karşılaşacam diye..bu ay cenazemizde olmuştu stresle olmadi herhalde ..ama bi yanimda olabilir diyo.kafam çok karışık çok stresliyim napicami bilmiyorum .Rabbim tüm bekleyiş içind e olanlara bu duyguyu yaşatır insallah ben dahil
Benimde 12 gün geçmişti yapamaya korktum hep.13. Gün yaptım ve hamileyim elhamdulillah.inşaALLAH sende hamilesindir:)

Benimde 12 gün geçmişti yapamaya korktum hep.13. Gün yaptım ve hamileyim elhamdulillah.inşaALLAH sende hamilesindir:)
Inşallah canım ama idrar testi yaptım çıkmadı.günum tekrar yaptım ısrarlar yüzünden yine çıkmadı.. biraz pembe akıntım geldi ama devamı yok .kafam çok karışık napcamı bilmiyorum çok stresliyim

Inşallah canım ama idrar testi yaptım çıkmadı.günum tekrar yaptım ısrarlar yüzünden yine çıkmadı.. biraz pembe akıntım geldi ama devamı yok .kafam çok karışık napcamı bilmiyorum çok stresliyim
Cankm kan testi yaptır mutlaka.hiç bekleme.

X