23 yaşındayım 10 aydır evliyiz sadece son üç aydır korunmayı bıraktık bırakmadan önce adetim çok düzenliydi hatta bir hafta öncesinden bile olduğum oluyordu şimdi korunmayı bıraktıktan sonra 1 hafta iki hafta gecikmeler olmaya başladı gıda takviyesi vs hiç kullanmıyorumKaç yaşındasınız? Yeni kullanmaya başladığınız gıda takviyeleri var mı ?
Bu ay 7. Günde kan verdim 1.20 çıktı bişeyden mi şüphelendiniz ney için kan testi vermeliyimKan tahlili yaptirsaniz iyi olur
Anladım. O halde tekrar jinokolojik muayene olmalısınız. Gerekli tetkikleri yapacaktır Dr. İki ay üst üste epeyce bı gecikme söz konusu çünkü.23 yaşındayım 10 aydır evliyiz sadece son üç aydır korunmayı bıraktık bırakmadan önce adetim çok düzenliydi hatta bir hafta öncesinden bile olduğum oluyordu şimdi korunmayı bıraktıktan sonra 1 hafta iki hafta gecikmeler olmaya başladı gıda takviyesi vs hiç kullanmıyorum
13 gün baya üzerinden geçmiş kötü düşünme hemen gecikme böyle stres yapıyorsan belki o yüzden de gecikme olurBu ay 7. Günde kan verdim 1.20 çıktı bişeyden mi şüphelendiniz ney için kan testi vermeliyim
Şöyle bu şikayet için doktora gittim kist vs yok dedi ultrason ile baktı sadece hormon testi yapamadı adetli olmadığım için şuanda adet olmadığımdan gidemiyorum yoksa doktor hormonlarıma da bakıcakAnladım. O halde tekrar jinokolojik muayene olmalısınız. Gerekli tetkikleri yapacaktır Dr. İki ay üst üste epeyce bı gecikme söz konusu çünkü.
Stres aslında bebek anlamında değil de ev durumlarından dolayı kiracıyız ev sahibimiz ile ilgili sıkıntılar yaşadık ondan dolayı stres yaptım üzüldüm iki aydır ondan olabilir mi13 gün baya üzerinden geçmiş kötü düşünme hemen gecikme böyle stres yapıyorsan belki o yüzden de gecikme olur
Olabilir bu dönemde stresten uzak durun bu hayat şartlarında stres yapmadan yaşamak mümkün değil ama siz elinizden geldiğince Uzak durunStres aslında bebek anlamında değil de ev durumlarından dolayı kiracıyız ev sahibimiz ile ilgili sıkıntılar yaşadık ondan dolayı stres yaptım üzüldüm iki aydır ondan olabilir mi
Geç döllenme olmuş olabilir mi eğer oldu ise adet gecikmesinin hangi günlerinde belli olur bende geç döllenmeden şüpheleniyorumOlabilir bu dönemde stresten uzak durun bu hayat şartlarında stres yapmadan yaşamak mümkün değil ama siz elinizden geldiğince Uzak durun
Pazartesi günü için rendavu almaya çalışın en iyisi yanlış bilgilendirme yapmamış olalımGeç döllenme olmuş olabilir mi eğer oldu ise adet gecikmesinin hangi günlerinde belli olur bende geç döllenmeden şüpheleniyorum
Hangi bölüme almalıyım peki kadın hastalıklarına gitmiştim geçen ayPazartesi günü için rendavu almaya çalışın en iyisi yanlış bilgilendirme yapmamış olalım
Bu seferde yine aynı gidin geçen ay yine böyle olduğunu söyleyinHangi bölüme almalıyım peki kadın hastalıklarına gitmiştim geçen ay
Tamam çok teşekkür ederim ilginiz için ve yorumlarınız için sağolunBu seferde yine aynı gidin geçen ay yine böyle olduğunu söyleyin
Önceki konularına göz gezdirdim sizde sanki panik atak stres var gibi rahat olun oluruna bırakın bence herseyiTamam çok teşekkür ederim ilginiz için ve yorumlarınız için sağolun
Evet panik atak rahatsızlığım var bu dönem de biraz sıkıntılar yaşadığım ve adet gecikmelerim oldukça artış göstermeye başladı sizin dediğiniz gibi takmamaya çalışıcam sağolunÖnceki konularına göz gezdirdim sizde sanki panik atak stres var gibi rahat olun oluruna bırakın bence herseyi
Bugün 18 günümdeyim gecikmede doktora gittim polistik over olduğunu söylediMerhaba sonuç çıktı mı acaba