Adetim 11 gün gecikti

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kizlar adetim 11 gün gecikti. 5. Gunu ve 9,gun idrarda gebelik testi yaptim negatif cikti..idrar testleri guvenilir mi

kist miyom yada pko varmi?
gebelikte olabilir kan test yaptirin kanda gebelik yok ise kadin doguma gozukmenizde fayda var 11 gun az degil

Bir yil once falan sanirim.ayrica adetlerim duzenliydi

Bu kadar uzun gecikmesi ya bebiş var demek erknse idararda çıkmaya biliyo sonuç yada farklı bi durum olan yumurtann çatlatamayarak bi over kisti yapmış olması demek canm benim geçn ay bu şekilde bi sey basma geldi ama suan hamileyim sende bi kan testi yaptr kesin sonuç o olucaktr....Allah hayırli haberler versin inşallah....

Nasil bisey basina geldi canim anlatir misin
Geçen ay çok yumurtalamısm cnm ama yumurtalar çatlamayarak büyümüş ve over kisti oluşturmuş 50mm kadar bir kist ama o kist kendi kendiliğine patladı ama bnde 10 gün kadar bir gecikme yaptı bu kist bnde bir sürü test yaptm ama bu kisttn dolayı gecikmişim....

60 gün gecikti benim sonra adet oldum ama bebeğimi emziriyorum ondan da gecikmiş olabilir dediler bana

Stresten de gecikmiş olabilir

Benimde 10 gün geçti 1 hafta once idrar testi yaptm bsy yoktu. Yarin kan testi yaptrcm ins kotu bsy yoktr kist falan gbi belim kasiklarim agriyo ama adet olmadim. Of off

Kızlar geçen hafta regl bi hafta geçikti
33 günde olmam gerekiyordu bu ay 4 gün geçikti bugün 37. Gün test aldım eczandn negatif çıktı hiç bi regl belirtisi de halan yok 35 günü geçince sakıntı olduğu söyledi arkadasım hiç bir Ağrı'm yok ara ara kasıklarım da gaz bulutu varmıs gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…