Adetim 11 gün gecikti test negatif

Esmanur2529

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
62
70
29
Kızlar merhabalar. Uzun süredir takip ediyorum bu siteyi. 4 yıllık evliyim eşimde ileri hız problemi var bu sebeple bebek sahibi olamadık. Bu ay geçirdiğim bir kaza sebebiyle adetime bir hafta kala hergün birlikte olduk. Normalde adetim çok düzenlidir günü gününe olurum. Bu ay 11 gün geçti 6. ve 9. gün evde test yaptım. Sonuç negatif çıktı ancak hiçbir adet belirtim yok. Acaba geç döllenme mi oldu merak içindeyim. Kan testi de henüz yaptırmadım hüsrana uğramamak için. Açıkçası ümitlenmekte istemiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.

Adete yakin ilk yada ikinci yumurtlama olduysa eger
Adetiniz gecikebilir, son korunmasiz ilişki üzerinden 12 gun falan gecince hamilelik varsa belli olur, yoksada 14-16. Gun adet olunur,
Adetlerim duzenli dediniz muhtemelen adete yakın yumurtlama olmus. Insallah hamilesinizdir

Adete yakin ilk yada ikinci yumurtlama olduysa eger
Adetiniz gecikebilir, son korunmasiz ilişki üzerinden 12 gun falan gecince hamilelik varsa belli olur, yoksada 14-16. Gun adet olunur,
Adetlerim duzenli dediniz muhtemelen adete yakın yumurtlama olmus. Insallah hamilesinizdir
İnşaallah canım hiçbir adet belirtim yok ama burada okuduğum hamilelik belirtilerindende hiç yok anlamadım gitti bugün 12. Gün

Benim tam 1.5 ay geçmişti tamamen stres ben birde o ay yumurtamın çatladığı günü de biliyordum doktorum görüp söylemişti bence yinede çok ümitlenmeyin stres ve mevsim değişikliği tamamen etkiliyor benimde hiç gecikmem olmazdı ona rağmen 1.5ay adet göremedim ilaçlarla söktürdük.

Benim tam 1.5 ay geçmişti tamamen stres ben birde o ay yumurtamın çatladığı günü de biliyordum doktorum görüp söylemişti bence yinede çok ümitlenmeyin stres ve mevsim değişikliği tamamen etkiliyor benimde hiç gecikmem olmazdı ona rağmen 1.5ay adet göremedim ilaçlarla söktürdük.
Doğru söylüyorsunuz öyle de olabilir, nasip artık inşaallah Rabbim dualarımızı kabul eder

Günün baya geçmiş bu durumda kan testi yaptırmalısın canım
Zannımca bu kadar gecikmeye varsa çıkardı
Ama inş vardır yine de ümidimizi kaybetmeyelim .
En güzeli betahcg baktırmak .

X