canım umarım hamılesındır....sen bır sure daha bekle bazen gec dollenme olabılıyor...kan tahlılı negatıf verıp hamıle olan bayanlar duydum benım basıma gelmedı...örn en yakın ornek gorumcem kızı 3 ay cıkmadı kan testınde en son ultrasonda gorduler...saka deıl ınan gercek...rabbımın bır mucızesıFikri olan yok mu ?
canım umarım hamılesındır....sen bır sure daha bekle bazen gec dollenme olabılıyor...kan tahlılı negatıf verıp hamıle olan bayanlar duydum benım basıma gelmedı...örn en yakın ornek gorumcem kızı 3 ay cıkmadı kan testınde en son ultrasonda gorduler...saka deıl ınan gercek...rabbımın bır mucızesı
canım ınsallah hamılesındır...bır ıkı gun daha bekle benımde gunlerım gectı bugun yarın dıye epeyı bır gectı baktım hamıleyım...görümcemin tam degerlerını sormadım oda unutmustur belkı...ama aynen söyle anlattı...evi 3 katlı...2 de oturuyo cıkarken yoruluyodum dr gttım dedı....hamıle olacagımı dusunmemıstım dedı...cunku gebelıklerınde kan pıhtılasma sorunu oldugu ıcın bazı tedavılerle gebelıklerını surdurmus..kan testı falan da yapmıslar bısey cıkmamıs....bı sure snra bıdaha gttım dedı....dr demıs sızın aılede kalp varmıs ya sendede vardır baslangıctır vs demıs.çok uzuldum odonem vs dedı...bıdaha gıdınce bakmıs bısey yok kan testın de bıseyde cıkmıyor gebelık ıcınde yapmıslar...en son ultrasona gr demısler orda cıkmıs
hadı hayırlısı olsun canım ın sallah cok guzel sonuclar cıkar tabıkı tekrarla derımO kadar heyecanlıyım ki anlatamam, ama kasıklarımda ağrılar var 3-4 günden beri sanki adet olacakmışım gibi. Hamilelik düşünmüyordum ama adetim gecikince de heyecanlanmaya umutlanmaya başladım. En son ki kan tahlilimin üzerinden 4 gün geçti acaba tekrarlasam mı :?
Merhaba Arkadaşlar
SAT 03.04.2015,
İlişkiye girdiğimiz gün 28.04.2015
Normalde adetim 28-29 gün de dönüyor.. Yani BAT 02.04.2015..
07.05.2015 de idrar tahlili yaptım negatif çıktı, 10.05.2015 de kan tahlili yaptırdım <2 çıktı...
Ama hala adet olmadım sizce hamile olabilir miyim ? Geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk..
Kan tahlili negatif çıkıp daha sonra hamile olanları okudum forumda aynı şey başına gelenler var mı ?
YAZDIKLARINA DENK GELDİM DE MERAK ETTİM O AY HAMİLE KALMIŞ MISIN:))O kadar heyecanlıyım ki anlatamam, ama kasıklarımda ağrılar var 3-4 günden beri sanki adet olacakmışım gibi. Hamilelik düşünmüyordum ama adetim gecikince de heyecanlanmaya umutlanmaya başladım. En son ki kan tahlilimin üzerinden 4 gün geçti acaba tekrarlasam mı :?
YAZDIKLARINA DENK GELDİM DE MERAK ETTİM O AY HAMİLE KALMIŞ MISIN:))