• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 10 gün gecikti

Sinem128

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
3
1
1
28
Merhaba kızlar düzenli adet görüyordum evliyim 2 senedir, adetim 10 gün gecikti kasıklarımda ağrı var ara ara , hamilelikten şüphelendim eczaneden test alıp denedim 3 kere , kan testi verdim negatif çıktı acaba beklemem lazım mı 1 hafta daha ? Yardımcı olursanız sevinirimmm

Merhaba kızlar düzenli adet görüyordum evliyim 2 senedir, adetim 10 gün gecikti kasıklarımda ağrı var ara ara , hamilelikten şüphelendim eczaneden test alıp denedim 3 kere , kan testi verdim negatif çıktı acaba beklemem lazım mı 1 hafta daha ? Yardımcı olursanız sevinirimmm
10 gün gecikmiş zaten bence yeterince beklemişsiniz negatifse sanmıyorum bu saatten sonra pozitife dönsün. Mevsim geçişiyle ilgili ya da strese bağlı olabilir ya da kist olmuş olabilir doktora gidip baktırırsanız iyi olur

10 gün gecikmiş zaten bence yeterince beklemişsiniz negatifse sanmıyorum bu saatten sonra pozitife dönsün. Mevsim geçişiyle ilgili ya da strese bağlı olabilir ya da kist olmuş olabilir doktora gidip baktırırsanız iyi olur
Ama bazı sitelerde 15 - 20 gün arası bekleyin diyor cumaya kadar bekleyip bir daha kan testi yaptırayım mi ?

Ama bazı sitelerde 15 - 20 gün arası bekleyin diyor cumaya kadar bekleyip bir daha kan testi yaptırayım mi ?
Yaptırabilirsiniz tabi ama gecikmeden 15-20 gün sonra çıkacak olan hamilelik şimdiden belirti vermez. 15-20 günlük gecikme sonrası ortaya çıkması için geç döllenme olması gerekir onunda adetten 2-3 gün sonra döllenme olması gerekir. Bu arada pcos vs varsa olabilir ama ben adetim düzenlidir dediğiniz içim dedim

Şu an bende aynı durumdayım 2gün geciktiğinde kan testi verdim negatif çıktı gecikmenin 11ci günündeyim adet olmadım bu gün ve ya yarın test yapıcağım bir yandan umutlanıyorum ama bilemiyorum var mı yok mu

Back