Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar düzenli adet görüyordum evliyim 2 senedir, adetim 10 gün gecikti kasıklarımda ağrı var ara ara , hamilelikten şüphelendim eczaneden test alıp denedim 3 kere , kan testi verdim negatif çıktı acaba beklemem lazım mı 1 hafta daha ? Yardımcı olursanız sevinirimmm
Merhaba kızlar düzenli adet görüyordum evliyim 2 senedir, adetim 10 gün gecikti kasıklarımda ağrı var ara ara , hamilelikten şüphelendim eczaneden test alıp denedim 3 kere , kan testi verdim negatif çıktı acaba beklemem lazım mı 1 hafta daha ? Yardımcı olursanız sevinirimmm
10 gün gecikmiş zaten bence yeterince beklemişsiniz negatifse sanmıyorum bu saatten sonra pozitife dönsün. Mevsim geçişiyle ilgili ya da strese bağlı olabilir ya da kist olmuş olabilir doktora gidip baktırırsanız iyi olur
10 gün gecikmiş zaten bence yeterince beklemişsiniz negatifse sanmıyorum bu saatten sonra pozitife dönsün. Mevsim geçişiyle ilgili ya da strese bağlı olabilir ya da kist olmuş olabilir doktora gidip baktırırsanız iyi olur
Yaptırabilirsiniz tabi ama gecikmeden 15-20 gün sonra çıkacak olan hamilelik şimdiden belirti vermez. 15-20 günlük gecikme sonrası ortaya çıkması için geç döllenme olması gerekir onunda adetten 2-3 gün sonra döllenme olması gerekir. Bu arada pcos vs varsa olabilir ama ben adetim düzenlidir dediğiniz içim dedim
Şu an bende aynı durumdayım 2gün geciktiğinde kan testi verdim negatif çıktı gecikmenin 11ci günündeyim adet olmadım bu gün ve ya yarın test yapıcağım bir yandan umutlanıyorum ama bilemiyorum var mı yok mu