How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adetim 10 gün gecikti

Sesssizgemi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
106
58
18
36
geçen sene de tam bu ayda 12 günlük gecikme yaşamıştım . bu ay ilk defa çocuk düşünmeye başladık korunmayı bıraktım . adetim geçeli tam 10 gün oldu hiç bir hamilelik belirtisi yok , internetten aldığım lapoquick marka test ile tam 15 e takın test yaptım hepsi bariz ngatif .. doktora gidemiyorum yoğun çalışıyorum tek haftasonu boşum onda da eşim evde değildi gidemedim kafayı yicem hamile miyim adetim neden gelmiyor o zaman ilk defa bu ay korunmayı bıraktım bu ay gecikme yaşadım testte bi yanlışlık mı var dicem ama hepsi mi yanlış olur ?

Adetten birkac güne once iliski yasadiysan ve o sırada hamile kaldiysan negatif cikabilirmis bana arkadasim oyle söyledi. Geç dollenme diyorlar bilmiyorum arastir bKalim canim. Ben de ayni durumdayim . Aksam acilde kan testi yaptir .

Adetten birkac güne once iliski yasadiysan ve o sırada hamile kaldiysan negatif cikabilirmis bana arkadasim oyle söyledi. Geç dollenme diyorlar bilmiyorum arastir bKalim canim. Ben de ayni durumdayim . Aksam acilde kan testi yaptir .
valla inşallah geç döllenmedir de aylarca denemeye gerek kalmamıştır .. 10 gün geçince bilmiorum ki silik de olsa çıkmaz mı

Insallah hamilesindir ama 10gun kisa bi sure degil en kisa surede doktora git
çarşambaya kadar olmazsa mutlaka gideceğim çalışıyorum o sebeple gidemedim haftasonu da girdi .. bulunduğum yer en yakın hastaneye 45km ve ilk gebeliğimde gittiğimde kan testi yaptırmıyoruz demişlerdi

açıkçası bu geç döllenme olayını pek anlamıyorum eğer geç döllenme olsaydı ne bilim 10 gün geçti 1 hafta da yumurtlama esnasındaki zaman dilimi olsun o kadaaar zamanda testte çıkmaz mı valla delireceem

açıkçası bu geç döllenme olayını pek anlamıyorum eğer geç döllenme olsaydı ne bilim 10 gün geçti 1 hafta da yumurtlama esnasındaki zaman dilimi olsun o kadaaar zamanda testte çıkmaz mı valla delireceem
Evet bencede cikardi bende 10gun gecikince yapmsdim cikmadi.dun doktira gitdim polikistik vardedi malesef ( ama hamilede ola bilirsin olada bilir bazen adete bi gun kala yumurtayada bilirsin.ama en iyisi sen doktora git

Evet bencede cikardi bende 10gun gecikince yapmsdim cikmadi.dun doktira gitdim polikistik vardedi malesef ( ama hamilede ola bilirsin olada bilir bazen adete bi gun kala yumurtayada bilirsin.ama en iyisi sen doktora git
kesinlikle gitmem lazım bu normal değil zaten ilk doğumumda kist var demişti dr. belki yine kist falan oluşmuştur ..

Back