• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 10 gün geçikti yardımcısı olurmusunuz

annegeldi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2024
33
6
1
32
Merhaba arkadaşlar adetim 10 gün geçikti eşimin işi yüzünden geçen ay sadece 2 defa iliski oldu geri çekme yöntemi ile beraberlik oldu en son adet tarihim 4 ocak adetimin 7. Günü sağlık ocağına gittim idrar testi negatif çıktı ebe bi 15 gün snra tekrardan bakalım dedi bugün 10 . Gün ve hala adet olmadım sadece göğüs uçlarım çok ağrıyor başka belirti yok dün dayanamayıp kaset test yaptım 10 dk içinde sanki hayali çizgi çıktı 2 gün snra kan vermeye gidicem sizden ricam fotoyu atsam bakarmisniz yanlış mı görüyorum

Eklentiler

• 1000033332.jpg
    1000033332.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 47
Canım ben göremedim, 10 gün gecikmeyle silik de olsa kırmızı bir çizgi çıkar diye düşünüyorum ama yine de yanlış yönlendirmiyim sen kan ver tabii ki. İstersen çubuğa flaş tutup bak

Canım ben göremedim, 10 gün gecikmeyle silik de olsa kırmızı bir çizgi çıkar diye düşünüyorum ama yine de yanlış yönlendirmiyim sen kan ver tabii ki. İstersen çubuğa flaş tutup bak
Pazartesi gidip kan vericem canım flaş la baktığımda hayali bi silik çizgi var gibi ebe geç döllenme olabilir diyince bi umut oldu

Merhaba arkadaşlar adetim 10 gün geçikti eşimin işi yüzünden geçen ay sadece 2 defa iliski oldu geri çekme yöntemi ile beraberlik oldu en son adet tarihim 4 ocak adetimin 7. Günü sağlık ocağına gittim idrar testi negatif çıktı ebe bi 15 gün snra tekrardan bakalım dedi bugün 10 . Gün ve hala adet olmadım sadece göğüs uçlarım çok ağrıyor başka belirti yok dün dayanamayıp kaset test yaptım 10 dk içinde sanki hayali çizgi çıktı 2 gün snra kan vermeye gidicem sizden ricam fotoyu atsam bakarmisniz yanlış mı görüyorum
Negatif gibi duruyor ama yine de test verin bence

Evet canım geç döllenme de olabilir ben korununca istemiyordunuz sandım 🤭 gönlünüzce olsun inşallah
Korunma değilde 9.10 sene uğraştık olmadı daha snradan rahim sarkmam olunca eşim hamile kalırsam çok rahatsızlanmamdan dolayı istemiyor bi kızım var 8 yaşında yeter diyor ama kızım kardeş istiyor ne yalan söyleyim Bende istiyorum 😐yaa çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 💕

Back