Adetim 10 gün gecikti yardım edinn

efya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
384
19
48
İstanbul
arkadaşlar bugünle adetim 10 gün gecikti dün test yaptım ama negatif hayatım boyunca adetim 22. gün tıkırındaydı ama son bir kaç aydır gecikmeler oluyor ama ilk defa 10 günü buldu sizce neden olabilir ?

mevsim değişiklikleri veya strestende olabiliyor canım doktora görün gerekli testleri yaptır emin ol bence

mevsim değişiklikleri veya strestende olabiliyor canım doktora görün gerekli testleri yaptır emin ol bence

Evet olabilir bı kac gün daha gecikirse doktora gidicem gebelikte istediğim icin test negatif çıkmasına rağmen bı umut diyor insan ama hayırlısı artık

ilk defa bu ay denediyseniz çocuk sahibi olmalyı, vücut kendini hazırlıyor da olabilirmiş. buralarda okumuştum :)

ilk defa bu ay denediyseniz çocuk sahibi olmalyı, vücut kendini hazırlıyor da olabilirmiş. buralarda okumuştum :)

İlk defa denemiyoruz aslında yani evlendiğimden beri hiç korunmadık son 3 aydır gecikmeler oluyor 3-4 gün kadar ama ilk defa 10 gunü buldu

İlk defa denemiyoruz aslında yani evlendiğimden beri hiç korunmadık son 3 aydır gecikmeler oluyor 3-4 gün kadar ama ilk defa 10 gunü buldu

Slm arkadaşlar
Benim durumumda ayni ilkkez bukadar gecikiyo adedim 22haziranda olmam gerekiyodu ikikere kan testi yaptirdim negatif
Doktora olman gerekiyo bir yumurta var dedi
Halen bekliyorum ben kafaya cok taktım belkide normaldir deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Back
X