• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 10 gün gecikti, sancilarim var - test negatif lütfen yardim

zeyzey57

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
1
0
16
Almanya
selam hanimlar. ben almanyadan katiliyorum. siteyi uzun zamandir takip ediyorum kafam cok karisik, belki bana yardimci olursunuz.
yaklasik 4 senedir evliyim ve bu senenin basinda hamile oldugumu ögrendim. ilk oldugu icin seviemedim. ne yazikki dis gebelik cikti ve tüpüm alinmadan atlatabildim cok sükür. doktorum mayis ayindan itibaren tekrar hamile kalabilirsin dedi. korunmadim olursa olur diyerek. adetim 10 gün gecikti ve agrilarim var. dis gebelikte hissettigim gibi ara ara sancilarim da var. korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan. 3 gün boyunca gögüslerim cok sisti ve aciyordu ama sonradan gecti... 4 gün gecikince ve 9 gün gecikincce test yaptim ama negativ. ilk hamileligim de de adetim 21 gün gecikmesine ragmen evde yaptigim testlerde cikmamisti. Doktor da idrarda cikti ve kanda da deger düsük oldugu cikmisti.... tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim. hamile kalmak istiyorum ama dis gebelikten korkuyorum

Back