Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkAdetim 1 gün yoğun geldi 2. Gün kesildi hamilemiyim
Adetimden 4 gün önce gelen 1.gün yoğun bir kanama yaşadım 2. Gün şuan ve pembe az az geliyor bel ve kasıkta ağrım var 7 aydır 2. Çocuguma deniyoruz sizce yerleşme kanaması olabilirmi???
Adetimden 4 gün önce gelen 1.gün yoğun bir kanama yaşadım 2. Gün şuan ve pembe az az geliyor bel ve kasıkta ağrım var 7 aydır 2. Çocuguma deniyoruz sizce yerleşme kanaması olabilirmi???
Yerleşme kanaması lekelenme şeklinde olur. Adet kanamasıyla karıştırma imkanınız pek yok. Biraz daha bekleyip test yapın ama test pozitif bile çıksa bu konuyu mutlaka doktorunuza bildirin