hamile olma ihtimalin var mı
ilaç falan kullandın mı
sıcaklardandır belkı dıcem ama benımde mesela azaldı kanamalar yaz ayında 4 gün sürüyoken 2 gün az az gelıp bıtıyor agrın falan yoksa dra gerek yoktur
hamile olup üstüne görüyo olabilirsin arkadaşım hamile olduğunu bebek 3 aylıkken öğrendi lekelenme değil baya baya adet görmüş kısa süreli geç döllenme olduysa testte çıkmaz ama kan testinde çıkar
Aslında bende düşündüm öyle olabileceğini ama herkes lekelenmeden söz ediyo adet olunmaz diyo o yüzden ihtimal veremedim.Korunmuyoruz aslında bebekte çok istiyorum.Hamileykende normal adet görülebildiğini bilmiyordum canım bu bilgi için çok sağol.Sen söyleyince hemen eşime tekrar test almasını söyledim canım inşallah dediğin gibidir.
cnm oğrenebıldınmı neden bende aynı durumdayımArkadaşlar bende aynı dertten
Benim de 1,5 gü sürdü
Herkes üstüne görebilirsin diyorlar
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım acaba onu yaptı
Neyse yarın doktora gidicem
Öğrenince ndenini ben açıklarım burda
gecen ay gıttım klomen catlatma ıgnesı verdı polıstık overım yoktu cnm ıgneden sonra 16. gun kanamam geldı sımsıyah ve az tum gun sadece afedersın 1 orkıd bıle dolmadı ertası gunde oyleydı ve sonra kesıldı. dun evde ıdrar testı yaptım cıkmadıPolikistik over olabilir. .
Doktorunuza danışın. .
gecen ay gıttım klomen catlatma ıgnesı verdı polıstık overım yoktu cnm ıgneden sonra 16. gun kanamam geldı sımsıyah ve az tum gun sadece afedersın 1 orkıd bıle dolmadı ertası gunde oyleydı ve sonra kesıldı. dun evde ıdrar testı yaptım cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?