Adetim 1 gün sürdü kesildi neden olabilir?Yardım edin...

umaynur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
314
42
98
Kocaeli
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikmeden sonra gerçekleşti ve 1 gün sürdü.Aşırı miktarda ve çok koyu renkte geldi ertesi gün bir kaç lekelenmeden sonra kesildi bir dahada olmadım nedeni ne olabilir başına böyle bir durum gelen arkadaşlar yardım edin lütfen doktora gitmelimiyim?

sıcaklardandır belkı dıcem ama benımde mesela azaldı kanamalar yaz ayında 4 gün sürüyoken 2 gün az az gelıp bıtıyor agrın falan yoksa dra gerek yoktur

sıcaklardandır belkı dıcem ama benımde mesela azaldı kanamalar yaz ayında 4 gün sürüyoken 2 gün az az gelıp bıtıyor agrın falan yoksa dra gerek yoktur

Yok canım ağrım falan yok ama arasıra batmalar oluyo kasıklarımda.Mevsimden bile olsa bir gün çok korkuttu beni eğer normalse doktora gitmeyeyim.Çünkü hastane evime çok uzak arabamızda yok anlayacağın doktora gitmek baya sıkıntı.

hamile olup üstüne görüyo olabilirsin arkadaşım hamile olduğunu bebek 3 aylıkken öğrendi lekelenme değil baya baya adet görmüş kısa süreli geç döllenme olduysa testte çıkmaz ama kan testinde çıkar

hamile olup üstüne görüyo olabilirsin arkadaşım hamile olduğunu bebek 3 aylıkken öğrendi lekelenme değil baya baya adet görmüş kısa süreli geç döllenme olduysa testte çıkmaz ama kan testinde çıkar

Aslında bende düşündüm öyle olabileceğini ama herkes lekelenmeden söz ediyo adet olunmaz diyo o yüzden ihtimal veremedim.Korunmuyoruz aslında bebekte çok istiyorum.Hamileykende normal adet görülebildiğini bilmiyordum canım bu bilgi için çok sağol.Sen söyleyince hemen eşime tekrar test almasını söyledim canım inşallah dediğin gibidir.

Aslında bende düşündüm öyle olabileceğini ama herkes lekelenmeden söz ediyo adet olunmaz diyo o yüzden ihtimal veremedim.Korunmuyoruz aslında bebekte çok istiyorum.Hamileykende normal adet görülebildiğini bilmiyordum canım bu bilgi için çok sağol.Sen söyleyince hemen eşime tekrar test almasını söyledim canım inşallah dediğin gibidir.

merhabalar canım sonuç nedir acaba? 1 yıl geçmiş nerdeyse konunun üzerinden ama, ben de şuan aynı sorunu yaşıyorum...

Arkadaslar benim de adetim bir gun surdu cok koyu renkli kanamam oldu kesildi sonra hafif akinti bile olmadi ertesi gun...sizce neden olabilir hamilelik düşünüyordum klomen de kullandim bu ay ustelik...

Anlaşılan kimseden cvp gelmemiş bu konuya suan bende aynı durumdayım. 5 gün süren adet 2 günde bitti ve tuhaf bi ağrım var uykum var . Dr a gitsem mi bilemedim

Arkadaşlar bende aynı dertten
Benim de 1,5 gü sürdü
Herkes üstüne görebilirsin diyorlar
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım acaba onu yaptı
Neyse yarın doktora gidicem
Öğrenince ndenini ben açıklarım burda

Arkadaşlar bende aynı dertten
Benim de 1,5 gü sürdü
Herkes üstüne görebilirsin diyorlar
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım acaba onu yaptı
Neyse yarın doktora gidicem
Öğrenince ndenini ben açıklarım burda
cnm oğrenebıldınmı neden bende aynı durumdayım

Polikistik over olabilir. .
Doktorunuza danışın. .
gecen ay gıttım klomen catlatma ıgnesı verdı polıstık overım yoktu cnm ıgneden sonra 16. gun kanamam geldı sımsıyah ve az tum gun sadece afedersın 1 orkıd bıle dolmadı ertası gunde oyleydı ve sonra kesıldı. dun evde ıdrar testı yaptım cıkmadı :(

Tekrar doktora gidin. .

gecen ay gıttım klomen catlatma ıgnesı verdı polıstık overım yoktu cnm ıgneden sonra 16. gun kanamam geldı sımsıyah ve az tum gun sadece afedersın 1 orkıd bıle dolmadı ertası gunde oyleydı ve sonra kesıldı. dun evde ıdrar testı yaptım cıkmadı :KK43:

Back