Adetim 1 gün kala loboquick ovulasyon testi pozitif verdi..

Benim de böyle çıkmıştı pko var bende de ama Hamile değildim o zaman aşılama yaptırdık. Kilo sorununuz varsa ilk önce onu halletmenizi öneririm kilo adet düzensizliğini daha çok etkiliyor. Birde doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırabilirsiniz. Ama 2 ay daha erken zaten inşallah kısa zamanda bebişiniz olur

Adet günü yaklaştığı için lh artışı olabilir.
Ya da hamilelikten dolayı da olabilir
Pko varsa yumurtlama gerçekleşmiş olabilir
Bence bugünü degerlendirin ovulasyon testini yarın tekrarlayin adet olmazsanız eğer kan verin

Teşekkür ederim canım benim inşallah gebelik testi yaptım bu arada negatif hayırlısı ne diyelim

Benimde 15 inde catladı 20 sinde reglim var .. boyle seyler olabiliyo demekki bi kac yerdede okudum regli bittikten 1 gun sonra bile catlayan varmis . Insallah ALLAHIM bizede saglikli hayirli bi evlat nasip eder

Benimde 15 inde catladı 20 sinde reglim var .. boyle seyler olabiliyo demekki bi kac yerdede okudum regli bittikten 1 gun sonra bile catlayan varmis . Insallah ALLAHIM bizede saglikli hayirli bi evlat nasip eder
Evet olabiliyormuş Pko lu oluncaya herşey karmakarışık oluyor galiba bilemiyorum ki...

Ben yaşadım bu durumu hamile değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…