- 30 Nisan 2015
- 28
- 14
- 88
- Konu Sahibi Gurbettebirgelinn05
Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benim inşallah gebelik testi yaptım bu arada negatif hayırlısı ne diyelimBenim de böyle çıkmıştı pko var bende de ama Hamile değildim o zaman aşılama yaptırdık. Kilo sorununuz varsa ilk önce onu halletmenizi öneririm kilo adet düzensizliğini daha çok etkiliyor. Birde doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırabilirsiniz. Ama 2 ay daha erken zaten inşallah kısa zamanda bebişiniz olur
Evet olabiliyormuş Pko lu oluncaya herşey karmakarışık oluyor galiba bilemiyorum ki...Benimde 15 inde catladı 20 sinde reglim var .. boyle seyler olabiliyo demekki bi kac yerdede okudum regli bittikten 1 gun sonra bile catlayan varmis . Insallah ALLAHIM bizede saglikli hayirli bi evlat nasip eder
Merhaba arkadaşlar bu ilk yazmışım gibi birşey bu alana 1 buçuk senedir evliyim 2 aydır çocuk deniyoruz. Adet düzensizliğim vardı oncesinde doktora gitmiştim Pko var dendi bana adetim 45 46 hatta en son 55 günleri buldu 2 ay İnofolic combi kullandım doktor tavsiyesiyle kullandıktan sonra adetim tamamen düzene girdi. Bu ay 3 gündür falan adet ağrısı gibi ağrım var. Herhangi bir lekelenme ıvır zıvır hiçbirşey yaşamadım sadece hafif bir baş dönmem var.. Flo adet programı kullanıyorum ona göre yumurtlama döneminini değerlendirdik gözüküyor bu ay sadece 10 gün falan değerlendirdik eşimle ama ben şehir dışındaydım. Biraz önce ovulasyon testi yaptım ve yarın adet olmam gerekirken ovulasyon testi pozitif sonuç verdi ekte paylaşocam aynı durumu yaşayan varmı normal mi yada?
Edit. adet olamadım hala ertesi gün ovulasyon testi tekrar koyu çıktı ve akşam silikleşti 2 gün sonrada erken gebelik testi yaptım negetif çıktı 18.01.2020
Eki Görüntüle 2576362
Test yaptım bende değilmişim ama ovulasyon silikleşti ertesi günBen yaşadım bu durumu hamile değilmişim![]()
Test yaptım bende değilmişim ama ovulasyon silikleşti ertesi gün
Hala adet olamadım testlerim hep silik çıkıyor yok gibi çıkıyor lh testi o koyuluktan sonraBenimde ve 6 gün sonra yumurtlama oldu test yapmaya devam et canim
Hala adet olamadım testlerim hep silik çıkıyor yok gibi çıkıyor lh testi o koyuluktan sonra
37 güne uzadı adetim olamıyorum halaCanım yumurtladan 14 gün sonra adet olunuyor sanırım
37 güne uzadı adetim olamıyorum hala![]()
37 güne uzadı adetim olamıyorum hala![]()
Hala olamadddımmmCanım gebelik yoksa kekik kaynat iç sokturuyomus 1 tatlı kaşığı bir bardak su da kaynat sabah aç akşam aç için diyolar
Hala olamadddımmm
Canım benimde 3 şubatta testim pik oldu aradan 12 gün geçti testim tekrar pik oldu ve 2 gündür hala pik gebelik testi yaptım negatif cıktıGebelik olabilir
Canım benimde 3 şubatta testim pik oldu aradan 12 gün geçti testim tekrar pik oldu ve 2 gündür hala pik gebelik testi yaptım negatif cıktı
Bugün 14. Günüm 20 olmasını beklicemKan verin yeniyse çıkmaz testte birkaç gün bekleyin her ihtimale karşı yinede değerlendirin
Hayırlı olsunBugün 14. Günüm 20 olmasını beklicem