Adetim 1 gün gecikmişti.Kan testim negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım.

gul070707

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
21
5
29
Merhaba ben en son 19 Kasım'da adet olmuştum. Yumurtlama günüm 4-5 Aralıktı. O tarihlerde ve sonrasında birliktelik oldu. Korunmuyoruz ve bebek istiyoruz artık. Bu ay adet olmadım 7 gün gecikti. Geçen hafta 20 Aralık'ta hastaneye gitmiştim kan değerlerime baktırmak için bhcg de baktırdım.Adetim 1 gün gecikmişti. 0.50 çıktı. Yani negatifti. O günden beri sağ kasığımda bastırınca ağrı oluyor ve batmalar oluyor göğüslerim çok hassaslaştı ağrıyor.Bazen adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor ama akıntı geliyor hep. Gebelik testi yapmaktan ve hep tek çizgi görmekten bıktım artık. Test yapmaktan korkuyorum biraz daha geçmesini bekliyorum. Ama yinede merak ediyor insan sizce hamile olabilir miyim o tarihte yapılan kan testinin negatif olmasi normal mi. Ne zaman test yapılması gerekiyor bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi

Bi 10 güne tamamlayın adet gecikme sürenizi. İlk zamanlar negatif cikmis olabilir. 10 günün sonunda hala olmazsanız tekrar test yapın.

Merhaba ben en son 19 Kasım'da adet olmuştum. Yumurtlama günüm 4-5 Aralıktı. O tarihlerde ve sonrasında birliktelik oldu. Korunmuyoruz ve bebek istiyoruz artık. Bu ay adet olmadım 7 gün gecikti. Geçen hafta 20 Aralık'ta hastaneye gitmiştim kan değerlerime baktırmak için bhcg de baktırdım.Adetim 1 gün gecikmişti. 0.50 çıktı. Yani negatifti. O günden beri sağ kasığımda bastırınca ağrı oluyor ve batmalar oluyor göğüslerim çok hassaslaştı ağrıyor.Bazen adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor ama akıntı geliyor hep. Gebelik testi yapmaktan ve hep tek çizgi görmekten bıktım artık. Test yapmaktan korkuyorum biraz daha geçmesini bekliyorum. Ama yinede merak ediyor insan sizce hamile olabilir miyim o tarihte yapılan kan testinin negatif olmasi normal mi. Ne zaman test yapılması gerekiyor bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi

Benimle aynı tarihleriniz ben de 20 Kasım da adet oldum en son.12 günlük bir gecikmem var ve hala olmadım.Adet gecikmesinin 4. Ve 10. günleri test yaptım negatif çıktı

Benimle aynı tarihleriniz ben de 20 Kasım da adet oldum en son.12 günlük bir gecikmem var ve hala olmadım.Adet gecikmesinin 4. Ve 10. günleri test yaptım negatif çıktı
Mevsim geçişlerinde benim her yılın 1 ayı adet olmuyorum normalde. Bu yıl haziran ayında olmadım sonra düzene girdi. Mevsim geçişlerinde bu normal demişti doktor belki sizinde öyle olabilir.

Doktor gebelik yok dedi önceden hep 0.1- 0.2 çıkardı hep bu sefer 0.50 çıktı
benim ilk bebeğime 0.73 çıkmıştı hamileydim yani

siz yine de bir tekrar edin.

hatta şunu da ekleyeyim şuanda 35. haftamdayim. İlk şüpheleniyorum kan verdim 0 çıktı direk 0 5 gün sonra yine şüpheleniyorum tekrar verdiğimde 67 çıktı

Yaa inşallah 😍 0.73 çıktığında adetiniz gecikmişmiydi birliktelikten kaç gün sonra yapmıştınız testi

Yaa inşallah 😍 0.73 çıktığında adetiniz gecikmişmiydi birliktelikten kaç gün sonra yapmıştınız testi
yok o planlı gebelikti heyecandan erken yapmıştım adetim bir hafta filan vardı bu bebisimde sat yok hatta ilk 0 çıktığında söktürücü almıştım. iki gün kullanıp sonra yine ya varsa diye bıraktım iyi ki birakmisim

yok o planlı gebelikti heyecandan erken yapmıştım adetim bir hafta filan vardı bu bebisimde sat yok hatta ilk 0 çıktığında söktürücü almıştım. iki gün kullanıp sonra yine ya varsa diye bıraktım iyi ki birakmisim
Bir hafta önce cikar mı bnm 3 gün var çok sabırsızım 🥹 korkuyorum test yapmay ya negatif görürsem diye gecikme bekliyorum

İlk defa bu kadar gecikiyor mevsim geçişi falan farklılık olmaz bende.İlk testim 1.20 çıktı ikincisi 0.63

Bende regl gunumden 2 gun once negatif cikti kanda, bugun gecikmemin 5. Gunu sabah idrarda yaptım negatifti, pazartesi gecikmenin 8. Gun doktora gidicem bebek yoksa regl icin ilac verir artik 😞 hic belirtim yok pek umutlanmak istemiyorum,

İdrar testi yapmadım varsa zaten kanda çıkar diye .Boş gebelik mi kist mi oluştu hiç bilmiyorum ama bi gariplik var.Yarın doktora gideceğim

X