• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 ay gecti testi olumsuz gec dollenme olabilirmi

IyiKadin26

IyiKiKadınız
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
88
27
3
28
En son aralık 5de hasta oldum bu ayın 2 de olmam gerekiyordu olmadım simdi bugün gene olmam gerekiyordu olmadım tam bir ay gecikti test yaptim olumsuz 20gun önce kan verdim olum suz böyle bisey başına gelen varmı kızlar yaa gec dollenme olabilirmi olabilirse ne kadar sürede belli olur

Canım bir kadın doğum doktoruna görünsen ya kist falan olmasın Allah korusun.
Geç döllenme herkesde değişiyor çünkü.

Canım bir kadın doğum doktoruna görünsen ya kist falan olmasın Allah korusun.
Geç döllenme herkesde değişiyor çünkü.

Hiç böyle gecikme olmazdı, iilk defa yaşıyorum sürekli akıntı geliyor ve kasiklarim ağrıyor tam 1 ay oldu hasta olcam diyorum yok tam bir ay gecti birde bundan 25 gün önce kahverengi akıntı geldi arkadaşım bir dr doktor kist yok demisti

O doktor ne zaman kist yok demişti? Kistler de çeşit çeşittir. Olgunlaşan yumurta çatlamayıp adetle atılamazsa foliküler kist olur. Ki belirtileriniz benziyor.. eğer son adet olmanız gereken tarihten itibaren doktora gitmediyseniz tekrar bir doktora görünmenizde fayda var.. kistik durum varsa takip gerektirir, adet söktürücü verilir...

Bu belirtilere hamilelik belirtisi diyorlar ama..
25 gün önce demişti Adet tarihi den ssonra gittim
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım hiç gecikme olmazdı 4aylik evliyim

Bu belirtilere hamilelik belirtisi diyorlar ama..
25 gün önce demişti Adet tarihi den ssonra gittim
Ben hiç böyle bir durum yaşamadım hiç gecikme olmazdı 4aylik evliyim

Mümkün tabii hamilelik de, ki dilerim öyle olsun.. ama yine de hem sağlığınız için hem de aklınızdaki soruları gidermek için tekrar gitmenizi tavsiye ederim.. kist dediğim gibi aniden gelişebiliyor. Umarım bebek haberi verirsiniz burda :KK200:

Mümkün tabii hamilelik de, ki dilerim öyle olsun.. ama yine de hem sağlığınız için hem de aklınızdaki soruları gidermek için tekrar gitmenizi tavsiye ederim.. kist dediğim gibi aniden gelişebiliyor. Umarım bebek haberi verirsiniz burda :KK200:

Çok teşekkürler bu akşam acile gitmeyi düşünüyorum, kan testi yaptırmayı, Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah Hoppa

Back