- 15 Ekim 2015
- 64
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi Ayse cilem
Arkadaşlar 5 aydır evliyim. Bem 28 günde bir adet olurum. Enfeksiyon olmadığı sürecede tam gününde gelir. Bu ay yumurtlama tarihimde gelen akıntılarım bir türlü kesilmedi aksine çoğaldı. Sonra adet günüm 3 gün geçti. Bende sabırsızlanıp doktora gittim. Doktor ultrosona baktı kist ve mantar gözülmüyo ama akıntın gözüküyo dedi. Enfeksiyon için idrar gebelik için kan iste. Gittim verdim sonuçlar çıkınca doktora gittim. Doktor bana idrar yolları enfeksiyonuda yok dedi. 15 bekle eğer adetin hala gelmesse gel birdaha test yapalım dedi. Bugün benim adetim gecikeli 9. Günüm. Ben sabırsızlanıp yine doktora gittim. Doktor farklı olduğu için aynı tahlilleri oda yaptı. Yine temizdi sağlık sorunum yok. Dediki git hem kan hem idrar da beta hcg bakalım dedi. İdrarı verdim. Kanıda verdim. Adam ne dese beğenirsiniz. Kan makinası bozulmuş. Çarşamba çıkacakmış. Daha demin iyi olan makina. Birde küçük bi hastane. İdrar çıktı idrarda negatif. Doktor 9. Gecikti deyince şaşırıyo acaba geç döllenmemi diye tam bişeyde söyleyemiyo. Kadın susdu kaldı. Çarşamba sonuçlarına bakalım gelde dediler. Ben hiç bir ilaç kullanmıyorum. Sizce neden oldu yardım edin.s