Adetiim neden gelmiyor. Lütfen yardım edin kafam karıştı

Ayse cilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
64
12
3
27
Arkadaşlar 5 aydır evliyim. Bem 28 günde bir adet olurum. Enfeksiyon olmadığı sürecede tam gününde gelir. Bu ay yumurtlama tarihimde gelen akıntılarım bir türlü kesilmedi aksine çoğaldı. Sonra adet günüm 3 gün geçti. Bende sabırsızlanıp doktora gittim. Doktor ultrosona baktı kist ve mantar gözülmüyo ama akıntın gözüküyo dedi. Enfeksiyon için idrar gebelik için kan iste. Gittim verdim sonuçlar çıkınca doktora gittim. Doktor bana idrar yolları enfeksiyonuda yok dedi. 15 bekle eğer adetin hala gelmesse gel birdaha test yapalım dedi. Bugün benim adetim gecikeli 9. Günüm. Ben sabırsızlanıp yine doktora gittim. Doktor farklı olduğu için aynı tahlilleri oda yaptı. Yine temizdi sağlık sorunum yok. Dediki git hem kan hem idrar da beta hcg bakalım dedi. İdrarı verdim. Kanıda verdim. Adam ne dese beğenirsiniz. Kan makinası bozulmuş. Çarşamba çıkacakmış. Daha demin iyi olan makina. Birde küçük bi hastane. İdrar çıktı idrarda negatif. Doktor 9. Gecikti deyince şaşırıyo acaba geç döllenmemi diye tam bişeyde söyleyemiyo. Kadın susdu kaldı. Çarşamba sonuçlarına bakalım gelde dediler. Ben hiç bir ilaç kullanmıyorum. Sizce neden oldu yardım edin.s

Arkadaşlar 5 aydır evliyim. Bem 28 günde bir adet olurum. Enfeksiyon olmadığı sürecede tam gününde gelir. Bu ay yumurtlama tarihimde gelen akıntılarım bir türlü kesilmedi aksine çoğaldı. Sonra adet günüm 3 gün geçti. Bende sabırsızlanıp doktora gittim. Doktor ultrosona baktı kist ve mantar gözülmüyo ama akıntın gözüküyo dedi. Enfeksiyon için idrar gebelik için kan iste. Gittim verdim sonuçlar çıkınca doktora gittim. Doktor bana idrar yolları enfeksiyonuda yok dedi. 15 bekle eğer adetin hala gelmesse gel birdaha test yapalım dedi. Bugün benim adetim gecikeli 9. Günüm. Ben sabırsızlanıp yine doktora gittim. Doktor farklı olduğu için aynı tahlilleri oda yaptı. Yine temizdi sağlık sorunum yok. Dediki git hem kan hem idrar da beta hcg bakalım dedi. İdrarı verdim. Kanıda verdim. Adam ne dese beğenirsiniz. Kan makinası bozulmuş. Çarşamba çıkacakmış. Daha demin iyi olan makina. Birde küçük bi hastane. İdrar çıktı idrarda negatif. Doktor 9. Gecikti deyince şaşırıyo acaba geç döllenmemi diye tam bişeyde söyleyemiyo. Kadın susdu kaldı. Çarşamba sonuçlarına bakalım gelde dediler. Ben hiç bir ilaç kullanmıyorum. Sizce neden oldu yardım edin.s

Merhaba canim ayni dert bendede var adetim 8 gun gecikti ilk defa gebelik idrarda negatif bu ay ortasi mantar olmustum ama gecti doktorada gitmedim beklemedeyim insallah kist yoktur.

Kizlar ben de ayni durumdayım 1 hafta gecikti ama idrar negatif cikti. Ama doktora gidemedim. Sizin noldu bi gelisme var mi

belki kan da çıkar insallah. belki sonradan bi yumurtan daha çatlamıştır ve o döllenmistir.

Dedem kaç gündür yoğun bakımdaydı. Ona sitres yaptım. Vefat ettiğini duyduğum anda kanamam geldi.s.s.s

Dedem kaç gündür yoğun bakımdaydı. Ona sitres yaptım. Vefat ettiğini duyduğum anda kanamam geldi.s.s.s
Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzülme hayırlısı ne zaman ise öyle olsun. Başınız sağolsun bu arada

İyikide yokmuş diyorum. Kesin bi sorun çıkardı. Çünkü çok kötü bir çöküş yaşadım. Bana 3 yaşımdan beri bakan evlendirip çıkaran bi dediğimi iki etmeyen dedem deil babam öldü :(

İyikide yokmuş diyorum. Kesin bi sorun çıkardı. Çünkü çok kötü bir çöküş yaşadım. Bana 3 yaşımdan beri bakan evlendirip çıkaran bi dediğimi iki etmeyen dedem deil babam öldü :KK43:
Malesef hayatımızda kaldıamıcagımızı sandıgımız zamanlar,anlar geliyor. Ama malesef ki elimizden birşey gelmiyor katlanmak ve sabretmekten başka.Böyle düşünme hamile de olsan Allahım onun gayretini verirdi sana.
Hayırlısı olsun hakkında canım,malesef elimizden gelen birşey yok :(

Back