Benimde az sürüyor ama 4 5 e tamamliyorum kanamam az evet benimdeKizlar benimde her ay olmama ragmen ancak 2 gun suruyo inanirmisiniz iki tane ped degistiriyorum bitene kadar ama bu durumu doktora gittim hormanal olabilir dedi kis yumurtaliklarinda hic bi sorun yok dedi ama ben genede korkuyorum ya bide benim bundan 9 ay once zehirli guatir cikmisti ilac tedavisiyle doktorum duzeldi dedi ama gene ona bagli bir etkisi varmidir ya bide yasim daha 24 erken menopoza girerim diye korkuyom acil yardim edin eger benm gibi problemi olan varsa lutfen beni bilgilendirin .
Ama benim iki gun net kesiliyo doktqra gittim ilac verdi cok gelmesi icin kullanmadim ama kararsizim yaniBenimde az sürüyor ama 4 5 e tamamliyorum kanamam az evet benimde
Hormonlarin a baktırdın miAma benim iki gun net kesiliyo doktqra gittim ilac verdi cok gelmesi icin kullanmadim ama kararsizim yani
Benim prolaktin yüksek çıkmıştı ondan sordum o olabilir diye guatr azlik mi yapıyoBaktirdim zaten guatirim vardi ama simdi hersey normal diyolar ben anlamdim bu isi :)
Adetin gebelikten sonra mi böyle olduAman allah korusn ya ikinci bebegi dusunuyoz :) evet evliyim 1 tane 6 yasinda kizim var
Duzeldimi peki senin ya benimde az napicami bilmiyorumbenımde 28 gunde 1 ve 2 gun surerdı ve cok az olurdu
1 gunde olsa adet adettır korkma herkesın bunyesı farklı
kotu bırsey oldugunu dusunme rahat ol
Ya benimde kürtajdan mi oldu diye düşünüyorum kistim var ve prolaktinim yüksek hangisi yaptı acabaAslinda dogum kontrol hapi kullandim cok iyidi sonra adet olmadm ben 2 ay doktar gittim zehirli guatir var dediler hap verdiler o zaman beri boyle az oluyorum hep zaten 3 ay oncede dusuk yaptim gecen ay 1.5 gun surdu adetitim doktora gittim ilac verdiler bana gonderdiler ben genede korkuyom bazen dusunuyom dusuk ondan mi oldm diye valla bi daha gebe kalmya korkar oldum hem adet olmiyim yeterki gebelik olsun diyom en azindan kafama takmam ama biandan dusunuyom ya gene dusuk yaparsam diye korkuyom ya
ben ılk gunden berı adetım hep azdı benım 3 gun surerdı,Duzeldimi peki senin ya benimde az napicami bilmiyorum
İste benimkinede baktilar herseyin normal kis falan yok dediler ama az geliyo herlde bitse bile hormondann kaynaklaniyoYa benimde kürtajdan mi oldu diye düşünüyorum kistim var ve prolaktinim yüksek hangisi yaptı acaba