- 3 Haziran 2008
- 935
- 1
arkadaşlar selam benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olduğunu hatırladığım için yeni bi başlıkta sizleri bilgilendirmek istedim.. bilenler bilir adetim gelmesi gereken günden gecikmişti test yapmıştım ama negatifti. belim ağrıyordu, kasıklarım ağrıyordu, bacaklarım ağrıyordu vs.vs hamilelik belirtilerine yakın bi çok belirtim vardı ve geciken adetle hepsini hamlileliğe vermiştim ve hepimizin verdiği gibi ve bazen acaba psikolojikmi diye düşünürüz.. en nihayetinde adetim cuma günü geldi ama sanki diğerlerinden farklıydı önce pembemsi daha sonrasında çamur gibi bişi tuhaftı yani neyse aşılama ya başlamak için cumartesi doktordan randevu aldık ve nihayetinde cumartesi oldu ve gittik. doktorum bana
çatlamayan yumurtam kaldığı için adetimin geç kaldığını , hamilelik belirtilerine yorumladığım ağrılarında ondan kaynaklandığını ve adetimin çamur gibi gelme sebebininde bu olduğunu ve eğer aşılama için tedaviye başlarsak bu aydan kalan çatlamamış yumurta ile çok fazla sağlıklı olamayacağını söyledi... dilerim işinizi kolaylaştırır... hepinize tez zamanda anne olmayı temenni ederim Rabbim gönlünüze göre versin sevgiler...
çatlamayan yumurtam kaldığı için adetimin geç kaldığını , hamilelik belirtilerine yorumladığım ağrılarında ondan kaynaklandığını ve adetimin çamur gibi gelme sebebininde bu olduğunu ve eğer aşılama için tedaviye başlarsak bu aydan kalan çatlamamış yumurta ile çok fazla sağlıklı olamayacağını söyledi... dilerim işinizi kolaylaştırır... hepinize tez zamanda anne olmayı temenni ederim Rabbim gönlünüze göre versin sevgiler...
Son düzenleme: