Adeti Gecikenler Yardımm

asdbec

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
34
7
13
29
Adetimin 5 6 gün aksadığı olurdu ama bu sefer 2 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonuç negatif. Stres adetin bu kadar gecikmesine neden olur mu?

Hanımlar buraya da baksanız başına gelen oldu mi bu kadar gecikme

Stres gecikme yapar da bi doktora git istersen. Kist vs de geciktirir çünkü

Adetimin 5 6 gün aksadığı olurdu ama bu sefer 2 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonuç negatif. Stres adetin bu kadar gecikmesine neden olur mu?
olur canım olur, bende bu ay en son 46. gündeydim dr a gittim bişey yok stresten dedi tarlusal kullanmaya başlamıştım 2.gün adet oldum

mercimeque .!.:
Stres gecikme yapar da bi doktora git istersen. Kist vs de geciktirir çünkü

Doktor ultrasonla baktı bisey çıkmadı canım ya, gebelik ihtimalinden korkuyorum evde gebelik testi yaptım bi de kan tahlili mi yaptırsam

aleysa .!.:
olur canım olur, bende bu ay en son 46. gündeydim dr a gittim bişey yok stresten dedi tarlusal kullanmaya başlamıştım 2.gün adet oldum

Ayy canım ya gecmis olsun insan oolmadıkça daha çok stres yapiyo valla Recetesiz alınıyo mu ki o

Canim
Canim ayni durumdayim adetim yedi gun gecti tik yok.test yaotim negatif ne yapacagimi sasrirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…