asdbec Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 34 7 13 29 20 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #1 Adetimin 5 6 gün aksadığı olurdu ama bu sefer 2 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonuç negatif. Stres adetin bu kadar gecikmesine neden olur mu?
Adetimin 5 6 gün aksadığı olurdu ama bu sefer 2 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonuç negatif. Stres adetin bu kadar gecikmesine neden olur mu?
asdbec Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 34 7 13 29 20 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #2 Hanımlar buraya da baksanız başına gelen oldu mi bu kadar gecikme
thatwoman . Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 1.034 601 78 35 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #3 Stres gecikme yapar da bi doktora git istersen. Kist vs de geciktirir çünkü
aleysa hoşgeldin dünyam :-) Kayıtlı Üye 10 Mart 2014 1.596 1.470 248 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #4 asdbec .!.: Adetimin 5 6 gün aksadığı olurdu ama bu sefer 2 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonuç negatif. Stres adetin bu kadar gecikmesine neden olur mu? Genişletmek için tıkla... olur canım olur, bende bu ay en son 46. gündeydim dr a gittim bişey yok stresten dedi tarlusal kullanmaya başlamıştım 2.gün adet oldum
asdbec .!.: Adetimin 5 6 gün aksadığı olurdu ama bu sefer 2 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonuç negatif. Stres adetin bu kadar gecikmesine neden olur mu? Genişletmek için tıkla... olur canım olur, bende bu ay en son 46. gündeydim dr a gittim bişey yok stresten dedi tarlusal kullanmaya başlamıştım 2.gün adet oldum
asdbec Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 34 7 13 29 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #5 mercimeque .!.: Stres gecikme yapar da bi doktora git istersen. Kist vs de geciktirir çünkü Genişletmek için tıkla... Doktor ultrasonla baktı bisey çıkmadı canım ya, gebelik ihtimalinden korkuyorum evde gebelik testi yaptım bi de kan tahlili mi yaptırsam
mercimeque .!.: Stres gecikme yapar da bi doktora git istersen. Kist vs de geciktirir çünkü Genişletmek için tıkla... Doktor ultrasonla baktı bisey çıkmadı canım ya, gebelik ihtimalinden korkuyorum evde gebelik testi yaptım bi de kan tahlili mi yaptırsam
asdbec Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 34 7 13 29 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #6 Başka yaşayan oldu mu kızlar :)
asdbec Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2014 34 7 13 29 21 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #7 aleysa .!.: olur canım olur, bende bu ay en son 46. gündeydim dr a gittim bişey yok stresten dedi tarlusal kullanmaya başlamıştım 2.gün adet oldum Genişletmek için tıkla... Ayy canım ya gecmis olsun insan oolmadıkça daha çok stres yapiyo valla Recetesiz alınıyo mu ki o
aleysa .!.: olur canım olur, bende bu ay en son 46. gündeydim dr a gittim bişey yok stresten dedi tarlusal kullanmaya başlamıştım 2.gün adet oldum Genişletmek için tıkla... Ayy canım ya gecmis olsun insan oolmadıkça daha çok stres yapiyo valla Recetesiz alınıyo mu ki o
emresrask güzel günler bizi bekler.. Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2014 34 8 13 39 30 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #8 Canim asdbec .!.: Adetimin 5 6 gün aksadığı olurdu ama bu sefer 2 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonuç negatif. Stres adetin bu kadar gecikmesine neden olur mu? Genişletmek için tıkla... Canim ayni durumdayim adetim yedi gun gecti tik yok.test yaotim negatif ne yapacagimi sasrirdim.
Canim asdbec .!.: Adetimin 5 6 gün aksadığı olurdu ama bu sefer 2 hafta gecikince gebelik testi yaptım sonuç negatif. Stres adetin bu kadar gecikmesine neden olur mu? Genişletmek için tıkla... Canim ayni durumdayim adetim yedi gun gecti tik yok.test yaotim negatif ne yapacagimi sasrirdim.
H Hayaldenizi Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2017 33 1 1 48 15 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi asdbec #9 Adetim 2,5 gun geçti!son adet tarihi 15 haziran beklenen 13 temmuz!hala gelmedi?