Benimde gecikmemin 9. Günü ama testler negatif bide hep düzenli regl olan biriydimKızlar merhababenim bugün gecikmenin 9. Günü 7. Gün akşamı awox marka gebelik testi yaptım aşağıdaki gibi çıktı çok fazla ağrım olduğu için olucam diye bekliyorum gelin birbirimize destek olalım herkes gelip derdini anlatabilir. Tecrübelerimizi paylaşıp destek olabiliriz birbirimize. Rabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah
Aa aynıyız canım en son ne zaman yaptın testi üzülme ya adet olmadıkça ümit hep vardır belki geç döllenmedirBenimde gecikmemin 9. Günü ama testler negatif bide hep düzenli regl olan biriydim
Bugün sabah yaptım canım ama yok yani şaşırıyorum vallaha bide baş dönmem var halsizlik zaten var akıntım da geliyor anlayamadım geç döllenme olsa bile çıkmazmıydı acabaAa aynıyız canım en son ne zaman yaptın testi üzülme ya adet olmadıkça ümit hep vardır belki geç döllenmedir
Düzenli adet gören biriyim ikinci çocuğumda uzun süre olmayınca ovülasyon testi denemiştim tam hasta olacagım zaman ikinci yumurtlamam oldu hatta acaba hamilemiyim dedim hani diyorlar ya ovülasyonda koyu çıkıyor hamileyken sonra test yaptım yoktu anladım ki 2 . Kez yumurtlamısım böyle olabilir yani eğer öyle olduysa 12. 13. Gün çıkar diye düşünüyorum inşallah Hayırlı haberler alırsınBugün sabah yaptım canım ama yok yani şaşırıyorum vallaha bide baş dönmem var halsizlik zaten var akıntım da geliyor anlayamadım geç döllenme olsa bile çıkmazmıydı acaba
İnşallah canım bende bu ay salmıştım stres yapmayım takip etmeyeyim diye 10.12.16 günlerde dikkat ettim sonrası normaldi acaba kan versem mi diyorum en azından şüphem gider birde pilatese gidiyorum eğer bişey varsa bile zarar verebilirim diye korkuyorumDüzenli adet gören biriyim ikinci çocuğumda uzun süre olmayınca ovülasyon testi denemiştim tam hasta olacagım zaman ikinci yumurtlamam oldu hatta acaba hamilemiyim dedim hani diyorlar ya ovülasyonda koyu çıkıyor hamileyken sonra test yaptım yoktu anladım ki 2 . Kez yumurtlamısım böyle olabilir yani eğer öyle olduysa 12. 13. Gün çıkar diye düşünüyorum inşallah Hayırlı haberler alırsın
Pilatese yenimi başladın canımİnşallah canım bende bu ay salmıştım stres yapmayım takip etmeyeyim diye 10.12.16 günlerde dikkat ettim sonrası normaldi acaba kan versem mi diyorum en azından şüphem gider birde pilatese gidiyorum eğer bişey varsa bile zarar verebilirim diye korkuyorum
Yok canım 2 ayım bitiyorPilatese yenimi başladın canım
Yoğun sporda etkiliyor çünkü başıma gelmişti bir kere . Tabi git canım en azından yoksa düzene sokmak için bir şeyler verirYok canım 2 ayım bitiyor
Valla bilemedim başladığım ay rutin olmuştum önceleri de yapardım ama en iyisi kan vereyim bişey yoksa belli olsun daha çok strese girince de gecikebilirYoğun sporda etkiliyor çünkü başıma gelmişti bir kere . Tabi git canım en azından yoksa düzene sokmak için bir şeyler verir
Evet bencede kan ver canım kafan rahatlasın inşAllah kısa zamanda bebeğine kavuşursunValla bilemedim başladığım ay rutin olmuştum önceleri de yapardım ama en iyisi kan vereyim bişey yoksa belli olsun daha çok strese girince de gecikebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?