Adeti Geçen ve Testleri Negatif Çıkanlar

canim dun test yapdim silik cizgi cikdi insallah hamileyimdir.bi ay sogam kuru de kullanmisdim sakin sogan kurunu yarida burakma

Cok sevindim canim.silikse hamilesin masallah.sagsalim kucagina alirsin ins.:).darisida bana.sogan kurunu birakmicam allahin izni ile.nasipsede olur bu vesile ile..:) sende doktora git mutlaka..

merhaba beim sat 26 ocaktı ve tam 31 gün gün sonra regl oldum bu ilk defa oldu ve bebek düşündüğüm ay oldu çok tuhaf. ama hem negatif çıkıpta hem adet olmaması daha kötü o yüzden olmasına sevindim

Merhaba kızlar benim de gecikeli 9 gün olacak yarın. 7.gün evde test yaptım tek çizgi
Var mı ki bu şekilde olup da sonradan hamile olan ??
Hamile değilsem de regl olsam bir an önce bari

canim benim adetim tam 27 gun gecikmisdi 22 ci gun test yapdim negatifdi ama 27 gun yapdigimda pozitifdi simdi 4 haftalik hamileyim

canim benim adetim tam 27 gun gecikmisdi 22 ci gun test yapdim negatifdi ama 27 gun yapdigimda pozitifdi simdi 4 haftalik hamileyim
Nasıl yani adetiniz gecikelim22 gün olunca test yaptınız negatifti 27. Gün pozitife mi döndü. Kan testi mi idrar mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…