- 17 Aralık 2013
- 192
- 48
- 34
-
- Konu Sahibi Birkediiannesi
canım benimde adetten sonra yumurtlama günüm ilk bir hafta, ama ben 15 gün sonra hissetmiştim üşümekle başlamıştı benim belirtim, adete 11 gün kalada göğüs acısı, yani 7 gün olmuş senin hemen belirti vermeyebilir 5 gün falan daha bekle bencekızlar adetim biteli
bugunle 7 gun oldu bebek ıstedıgımız ıcın 2 gune bı ılıskı oluyor.
3 gundur kasıklarımda adet agrısı gıbı agrı gelip gecici
ve
batmalar var
sizce grbrlik olmus olabılır mı
sizler hıssettınız mı ?????
Psikolojik olmasını gerektirecek bi sorun yok canim... İlla bebekde bebek diye şuan takmış durumda degilimpsikolojiktir o canım gebelik oluşması için erken
Anladım canim demeki adet bitince de hamile kalınıyor muş tesekkur ederim güzel cevabın içincanım benimde adetten sonra yumurtlama günüm ilk bir hafta, ama ben 15 gün sonra hissetmiştim üşümekle başlamıştı benim belirtim, adete 11 gün kalada göğüs acısı, yani 7 gün olmuş senin hemen belirti vermeyebilir 5 gün falan daha bekle bence
hamileymısımKistin olabilir. Bebek oluşum süreçlerine göre bahsettiğin şey imkansız ne yazık ki. (Ya da bi mucizesin tarihe geçtin)
hamileymısımdayanamayıp dun test yaptırdım kandan 125 cıktı yanılmamısım
Inanamadimhamileymısımdayanamayıp dun test yaptırdım kandan 125 cıktı yanılmamısım
testi adetıme 1 hafta kala yaptım canım . dememkkırabbım ol deyınce oluyormus.Inanamadimacaba adetten once hamile kalms olmayasn belki uzerine gormussundur . 1 haftalik bebek bile degil adetn biter bitmez yumurtlasan dollenme olayi 3 gun suruyo zaten yani 4 gunluk bebek kanda nasl cikti anlamadm .
Bu arada hayirli olsn canm