Adeti biteli 12 gün olduğu halde kanlı leke gelmesi.......

asudeduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
250
15
28
İstanbul
Arkadaşlar adetim ocak 21 de başladı ve bir hafta normal devam etti bitti...ama ara ara neredeyse her gün kanlı sümüksü sıvı geldi ve hala azda olsa geliyor kanın rengi çok açık pembemsi ilk defa böyle bir şey başıma geldi...bu durumda olanlar varsa lütfen cevap yazın...Sürekli jinekolog rutin muayenelerimi oluyorum daha geçen hafta gittim hormonlarıma falan baktırdım herşeyim normal ...Ayrıca belimde de ağrı var (( sizede böyle oldumu hiç ?

son 5-6 aydır bendede buna benzer sorun var normalde reglim 6 günde biterdi şimdi lekeler 10 günü buluyor.rahim ve yumurtalıklarda hormonlardada sıkıntı yok anlamıyorum neden

son 5-6 aydır bendede buna benzer sorun var normalde reglim 6 günde biterdi şimdi lekeler 10 günü buluyor.rahim ve yumurtalıklarda hormonlardada sıkıntı yok anlamıyorum neden

Cevap verdiğin için sağol ...umarım kötü bir şeyin habercisi değildir ben korktum açıkcası ilk defa olunca ikimizede geçmiş olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…