Yumurtlama takibi yapıyor musunuz.Merhaba arkadaslar bir sey danismak istiyorum. Agustos ayinda gebelik tedti yaltm <0 cikti yani gebe degildim. Yaklaşık 8 gun once esimle ilk denememizi yaptik. 8 gun sonra kan testi yaptırdım. Sonuc 0.580
Adetime 3-4 gun var. Bu sekilde sonuc alip sonrasinda gebe olan var midir?
Değer 3 4 olsa neyse ama negatif duruyor olsaydı az da olsa değer çıkardıMerhaba arkadaslar bir sey danismak istiyorum. Agustos ayinda gebelik tedti yaltm <0 cikti yani gebe degildim. Yaklaşık 8 gun once esimle ilk denememizi yaptik. 8 gun sonra kan testi yaptırdım. Sonuc 0.580
Adetime 3-4 gun var. Bu sekilde sonuc alip sonrasinda gebe olan var midir?
Merhaba canım tesadüf gördüm Diğer gebelik düşükle mi sonuçlandı ? ve tekrardan Hamilesin galiba ne mutlu sanaYumurtlama takibi yapıyor musunuz.
Merhaba canım boş gebelikti kürtaj oldm. 3 ay sonra tekrar hamile kaldmMerhaba canım tesadüf gördüm Diğer gebelik düşükle mi sonuçlandı ? ve tekrardan Hamilesin galiba ne mutlu sanainşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
Yumurtlama takibi yapıyor musunuz.
Dogum kontrol hapi iciyordum biraktim adetim suan pek duzenli degil ama takvime gore yumurtlamadan 3 gun sonraydi sanirimYumurtlama takibi yapıyor musunuz.
Hayir canim ilk gebelik testi yaptırdım sadece adetim gecikmisto onda sonuc zaten <0 di. Laboratuvar daki abla 1 haftalik hamilesin dedi,doktor adetini bekle tekrar test ver dediMerhaba canım tesadüf gördüm Diğer gebelik düşükle mi sonuçlandı ? ve tekrardan Hamilesin galiba ne mutlu sanainşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
Evet 0.580 di 1 haftalik hamilesin dedi laboratuvar daki abla ama adet gunum bugun kasiklarin 3 gundur agriyor zaten bugunde sol kasigim faz ve kramp sancisi gibi sanirim adet olacagim.058 olan sonuca mı 1 haftalık hamilesin dendi ?
0.58e 1 haftalık hamilesin demesi beni düşündürdü sonuç ne adet oldyn muEvet 0.580 di 1 haftalik hamilesin dedi laboratuvar daki abla ama adet gunum bugun kasiklarin 3 gundur agriyor zaten bugunde sol kasigim faz ve kramp sancisi gibi sanirim adet olacagim.
Oldum canim gercekten o kadinin oyle demesi tuhaftı ister istemez beklenti icine girdim0.58e 1 haftalık hamilesin demesi beni düşündürdü sonuç ne adet oldyn mu
Benim sonucum 0.71 di bana negatif dediler sonrada adet oldum zaten o yüzden şaşırdımOldum canim gercekten o kadinin oyle demesi tuhaftı ister istemez beklenti icine girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?