Adeti az surenler yardimci olurmusunuz

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
Arkadaşlar benim başımdan 1 kürtaj geçti ve 3.ayimdan sonra adetlerim de azalma meydana geldi 1 yil oldu hala duzelmedi yumurtaligimda kistler oldu ve prolaktinim en son 30.01 çıkmıştı her ay aynı gün regl oluyorum ama ciddi anlamda reglim azaldı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

Benimde dusukt
benimde dusukten sonra azalma olmaya basladi biliyomusun tek bende zannediyodum ve gunlerdir arastirma yapiyodum

Doktora falan gittinmi benim 1 yıldır böyle ışte prolaktin az yüksek ondan olabilirmi acaba valla o kadar taktimki kafaya benim kurtajdan 3 ay sonra azaldı

Doktora falan gittinmi benim 1 yıldır böyle ışte prolaktin az yüksek ondan olabilirmi acaba valla o kadar taktimki kafaya benim kurtajdan 3 ay sonra azaldı
Benimde hemen hemen 2 ay sonra olmaya basladi iste..dr.a gitmedim daha kasimda tedavi icin gidicem anca o zmn falan soylicem iste kafam karmakarisik bu adet yuzunden havuc suyu ve kekik suyu cogaltiyormus die okudum ama

Benimde hemen hemen 2 ay sonra olmaya basladi iste..dr.a gitmedim daha kasimda tedavi icin gidicem anca o zmn falan soylicem iste kafam karmakarisik bu adet yuzunden havuc suyu ve kekik suyu cogaltiyormus die okudum ama
Ya seninde yüksektir belki prolaktin hiç böyle olmazdım bayaa kanamam olurdu bebeğim olmaz diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…