- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.261
Bunu duyduğum çok iyi oldu kuzum hemen şipariş ediyim çok teşekkür ederim senin topik duruyor demi benide alırmısın aranıza canımInsallah canim birde yumurtlama kitini tavsiye ederim kullandigim ilk ay hamile kaldim esim dio ki eger yoksa bir dahaki ay o testlerden al diyor :) regl olursam hemen siparisimi vericem laboquick ten almistim
Hayır yumurtlama kişiden kişiye değişir. Ben de adete bu kadar yakın yumurtladığımın farkında değildim ancak doktora akıntı türünü tarif ettiğimde; ''yumurta akı kıvamındaydı, renksizdi, bu yumurtlama işareti değil midir'' diye sorduğumda aynen öyle olduğunu söyledi. Ayrıca ''yumurtlama günü değişir mi'' diye özellikle sordum, değişebileceğini söyledi. Ben bir de bu sabah test yaptım, gecikmemin 7. günü yani, tek çizgi çıktı. Test alanı kirlenmiş diye bi de tutup peçeteyle sildim, deforme oldu fakat yine ikinci çizgi yoktu. Çok enteresan bi şekilde az önce baktığımda renksiz bir ikinci çizgi farkettim. Acaba benim gözlerimde mi bi sorun var diye cepten resim atıcam birazdan, gebelik testinin sabahı ve öğleni diye.. :)Ben genel olarak 2. Gruptayım ve dediğiniz gibi geç ogrenebiliyorum. İki üç gün gecikme pozitif vermiyor. Yalnız kafam karıştı. Döngü ne olursa olsun yumurtlama battan 14 gün önce değil mi? Takvim programı öyle gösteriyor. Regl bittikten iki üç gün sonra yumurtlama diyor. Sizin verdiğiniz bilgiye göre adete yakın yumurtluyorum.
Bunu duyduğum çok iyi oldu kuzum hemen şipariş ediyim çok teşekkür ederim senin topik duruyor demi benide alırmısın aranıza canım
İnş pozitifir. Net değilse zaten iki üç gün sonra yine yaparsın netlesir. Adet olana kadar umut var :)Hayır yumurtlama kişiden kişiye değişir. Ben de adete bu kadar yakın yumurtladığımın farkında değildim ancak doktora akıntı türünü tarif ettiğimde; ''yumurta akı kıvamındaydı, renksizdi, bu yumurtlama işareti değil midir'' diye sorduğumda aynen öyle olduğunu söyledi. Ayrıca ''yumurtlama günü değişir mi'' diye özellikle sordum, değişebileceğini söyledi. Ben bir de bu sabah test yaptım, gecikmemin 7. günü yani, tek çizgi çıktı. Test alanı kirlenmiş diye bi de tutup peçeteyle sildim, deforme oldu fakat yine ikinci çizgi yoktu. Çok enteresan bi şekilde az önce baktığımda renksiz bir ikinci çizgi farkettim. Acaba benim gözlerimde mi bi sorun var diye cepten resim atıcam birazdan, gebelik testinin sabahı ve öğleni diye.. :)
Dosya boyutu büyük sanırım gönderemiyorum, özeline göndermeyi başarırsam bi bakar mısın resimlere?İnş pozitifir. Net değilse zaten iki üç gün sonra yine yaparsın netlesir. Adet olana kadar umut var :)
Resmi kirparsan boyu kuculur cnm ogle ekleyebilirsinDosya boyutu büyük sanırım gönderemiyorum, özeline göndermeyi başarırsam bi bakar mısın resimlere?
Negatif bu ve bozuk gibisabahki sonuç
daha iyi göreyim diye peçeteyle silmeye kalkıştım ondan öyle tuhaf görünüyor :)Negatif bu ve bozuk gibi
Canim bak ilk 10 dakika icinde cikti cikti cikmadi sonra cikarsa dikkate almadaha iyi göreyim diye peçeteyle silmeye kalkıştım ondan öyle tuhaf görünüyor :)
ekledim iki tane resim. Aynı testin sabah ve öğlen ayrı resimleri. Bi bakar mısın?Resmi kirparsan boyu kuculur cnm ogle ekleyebilirsin
ekledim iki tane resim. Aynı testin sabah ve öğlen ayrı resimleri. Bi bakar mısın?
Var gibi evet ama iki üç gün sonra sabah tekrarla bence. Testi de kendi haline bırak ama :) pozitifse ilk iki dk içinde çıkıyor zaten genelde.bu da aynı testin öğlenki hali. Sildiğim için biraz deforme oldu ama sanırım ikinci çizgi de çıkmış.
Tamam kuzum teşekkür ederim geliyorumAsk olsun kuzum duruyor tabi buyur gel beraber bekleyelim bende regl olsam siparis vericem ertesi gun gelio ztn
Tamam kuzum teşekkür ederim geliyorum
Sence var midir? Adetim 3 martta olcakmerhabalar arkadaşlar adetine yakın gebelik testi yapan arkadaşlarımız buyrun burada paylaşıp pozitif güzel testler görelim inşallah. Benim bat 13 kasım ve ben dayanamayıp yaptım çok silikde olsa çıktı birde siz bakın :)
Resim net degil ve buyumiyor daha net resim paylasir misinSence var midir? Adetim 3 martta olcakEki Görüntüle 1959253