-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.221
Pazartesi 15.gun olcakti.bekleyim ozaman.leke kanamaya donmezse yaparim testiHem zaten yerleşme bitmeden test doğru sonuç vermez doktorun bi bildiği varmış demek ki bekle istersen canım 15 i ne kadar yine de sen bilirsin
Gecikince etkilemez en çok silik çıkar ama bat a 5 gün kala etkiler tabikiMerhabalar
Benim bata 4-5 gün falan bugün test yaptım çıkmadı. Test yapmadan evvel 3 saat su içilmemesi gerektiği konusunda bilgiler var.etkiliyor mu gerçekten? Ben ona hiç dikkat etmedim de
Gecikince etkilemez en çok silik çıkar ama bat a 5 gün kala etkiler tabiki
hayırlı olsun canım bende aynı durumdayım ne kadar süredir istiyordun tatlım bebişiMaalesef hamile değilim canım.
sevindim Canım haklısın ümidimi kaybetmiyorum inşallah Birgün bu Mutlu haberi bende veririm Allah bağışlansın Canım kızınıMelisa1995
Dün 720 oldu degerim. 264 tü öncesinde. Artık test yaptirmayacagim. Pko prolaktin falan hiç önemli değil. Üst üste iki ay hamile kaldım pko vardı üstelik. Olumsuz düşünme hiç. Ilk hamileliligimde doktor hamile kalamazsin artık kesin bi tedaviye baslamamiz gerek dedi. O ay hamile kaldım kadın çok şaşırmışti. Kızım şimdi 28 aylık. Asla olmaz deme. Oluyor. Hep olumlu düşün.
Aaa bildigin ikinci cizgi ve cok net hemen kan testi yaptirmalisinKızlar bakar mısınız? Dün hiçbirşey çıkmamıştı da ..
Aaa bildigin ikinci cizgi ve cok net hemen kan testi yaptirmalisin
silik çizgi var CanımKızlar bakar mısınız? Dün hiçbirşey çıkmamıştı da ..
silik çizgi var CanımBayramı atlatınca hemen yaptır veya başka bi testle tekrar dene adet günün ne zaman
Devlette aciller yapiyor diye biliyorum?bgun gidin benceAma malesef bayram dolayısı ile yaptıramıyacağım canım ya.merakla beklicem artık
Devlette aciller yapiyor diye biliyorum?bgun gidin bence
Canım hamişmişsin hayırlı olsun çok sevindimAdet 12 ile 16 arası oluyor canım. 2 gün sonra tekrar test yapıcam. Bayramdan sonra zaten randevum vardı. Bakalım ne çıkıcak :)
Canım hamişmişsin hayırlı olsun çok sevindimgittin mi doktora
Görünüşe göre güzel gidiyo inşallahCanım çok teşekkürler. Doktorumu aradım folik asit başladı haftaya gel dedi.ama ben bugün tekrar kan vericem artmış mı diye. Hayırlısı
Görünüşe göre güzel gidiyo inşallahcanım takvimde hazırlanmış böyle gördükçe çok mutlu oluyorum darısı tüm isteyenlere inşallah :-*
Amin canım inşallah görürsün merak etme kalbini ferah tut :-*Aslında daha keseyi görmeye gidemedim ama hersey güzel gidecekmiş gibi ayarladım öyle canım :) rabbim hayırlısı nasip etsin hepimize